Anonimanonim ilaydasokman barış hoca candır😍 bende 6 ay önce vajinal doğum yaptım barış hocam mümine ebemle insan özlüyor çok iyi insan sizde sağlıkla kucağınıza alın insallah 🙏🏻
Madam123 Bbuusra şu an özgül diye bı doktor yok Merve ve Emel var hangisi iyi hangisi güzel dikiş atar doğum sürecim güzel geçer bunlar var aklımda
Bbuusra Madam123 Doktorum hala orda ama başka şubeye mi geçti acaba son paylaşımı orasıydı. Sezeryan yaptım ve dikişi çok özenli ilk doğumdan dikişte fazlalık kalmış onları da temizledi. İlk doğum da Çukurambar Koruda yaptım. Burası kat ve kat daha iyi bakım ilgi olarak ama oradaki doktorum da çok iyiydi
Madam123 Bbuusra arkadaşlarınızdan çevrenizden duydunuz başka bir doktor var mı acaba iyi olaraktan normal doğum mu yaptınız sezeryan mı
Bbuusra Madam123 Melike hanım vardı ona arkadaşım gitti onlar da memnundu ama ben sıcaklık alamadım bir kez gittim daha da gitmeyip Özgül Hanımdan paket aldım.
dndukaya busenaz68 öyle valla canım ben ilk bebeğimi kaybettigimden beri asla devlete gitmiyorum çok iyi bı doktor bulmak çok zor iyilerde hep kendi muanesini acıyor ve normal özel hastane muannesinden iki kat daha fazla ücretleri simdik doğum için aracımı saticam artık sagligimizdan önemli değil hiç bişi
Yazmelegi_ Gokturkmom_ Medical palace Birgül ülger Taşcı Önceki doktorum da Ankara a life a gitti aynur malikova ondan da çok memnundum
Gulcingul Sonek muayene ücretinin net rakamını bilmiyorum Özel sağlık sigortam üzerinden ödendiği için. Normal doğum 39.000TL Sezaryen doğum 45.500TL Haziran ayında bu fiyatlardı. Değişti mi diye ben de soracağım doğumum yaklaştı çünkü.
Kubrakaya34 busradnsmz özel hastane mi orası muayne ücreti ve doğum fiyatlari nedir bilginiz var mı ? Doktordan memnunmusunuz ?
busradnsmz Kubrakaya34 evet özel hastane istanbuldaki diger hastanelere gore dogum ucretinin makul olduğunu duyuyorum. Doktorum icin gidiyorum. Normalde ozel saglik sigortam orayi karsilamiyor. Ilk dogumu da ayni doktorda yaptim. Fakat sira beklemeyi goze almak lazim asiri yoğun. Ramdevu saatinden 1 bucuk saat sonra girebildim doğumlar oldugundan.
Nansjnd Gokturkmom_ 12 haftalık hamileyim 1 defa İzmir Ata Sağlık Kamal Uğurbile gittik memnun kaldık. Birde izmirde devlet hastanesinde iyi bir doktor bildiğiniz varsa yazarmısınız.
busradnsmz 1992sgirl dogum ucretini bilmiyorum henüz. Muayene ucreti 2300 sgk veya farkli bir sigorta olunca düşüyor
MerveBasknpek Sdfrgnr ilk doğumumu Atilla hocada yaptım şuan farklı şehirdeyim eğer İstanbul’da olsaydım kesinlikle ona giderdim çok doğru bi tercih
ozge0mom HavvaM0806_ ben doğum paketi almıştım 16. Haftadan başlayan paketi 70.000 tl ye ama muayene 4 bin sanırım
Bebis25 Ümraniye afiyet hastanesi parisa hanım. Burda tavsiye edenlerden öğrenip gittim genç dinç ve sempatik ilgili bir Dr beğendim. Doğum da sezaryen 20 bin TL. Yani çevreye göre fiyatları da iyi Dr da iyi. Daha ne olsun 🤗