Gahana Gokturkmom_ 😍ilk kızımın doktoru o kadar iyi bir doktor ki mükemmel bir insan kendim arkadaşlarım kuzenlerim hepsi doğumu onda yaptı çok memnun kaldık şimdi 2çocuğuma hamileyim başka şehrdeyim ama hala aklim bülent beyde eşim dahi zor olmasa kışa denk gelmese doğumum bülent beye gitmek isterim hala izmire geldikçe bi kere kontrolle gdeyim diye düşünüyorum
gorkemakdmr sulenurceylan ben ilk defa gittim 14 dünde tekrar gitcem ama gerçekten çok ilgili babacan bir doktordu ben normalde duygusal bir insandım hormanlardan X2 oldu doktorun yanına girdiğimde ağladım baya sakinleştirdi beni bebişi ultrasonda gösterdi normalde başka doktor yapmaz yani
betulalk busradnsmz bende oraya gitmek istiyorum daha 5+4 haftalığım randevu telefondan mı alıyoruz yoksa özel olduğu için hastaneye mi gidiyoruz canım ?
Daphnemerve İstanbul / Zeynep Kamil hastanesi Nihat demirkol a gidiyordum artık 31. Haftadayım Ssvd polikliniğine takibe başladık
eakyz Manisa Salihli Medigüneş hastanesi Murat Çevik takipliyim, şimdilik çok memnunum inşallah böyle devam eder🌺
semanur1975 tugcemre58 Dilara Tuğcu boyraz ve Pelin Özdemir bunun ikisinden memnun kaldım güleryüzlüler memnun kalırsınız
tugcemre58 semanur1975 kalp atışı falan dinlerken eşi de yanında alıyorlar mı bu dediğiniz hastane ve doktorlar
tugcemre58 semanur1975 Ay pelin hanıma aldım hemen randevu ilk kontrolümüz olacak ve tam 6 haftalık olmuş olacak inşallah eşimle beraber kalp atışını duyarız