Herkese merhaba şuan 2 aylık bebişim yanımda uyurken yazıyorum bunları.
Doğumdan bir gece önce aşırı batma hissi yaşadım ağlatacak derecede. Vajinal bölgede. Girip çıkan cinsten. Yürüyemiyordum dışardaydık eşim eve kucağında taşıdı öyle söyliyim o gece 12 gibi artık bayılmışım sabah 5.20 inanılmaz sancıyla kalktım 30 sn falan sürdü nefesimi kesti sonra yine uyumuşum bu sefer 7 buçuk gibi tekrar sancıyla uyandım aynı şekilde çok şiddetliydi. WC’ye gittiğimde pembemsi kan geldiğini gördüm. Eşimi uyandırdım hastane yolunu tuttuk ama sancım falan sürekli olmadığı için hastane çantamızı yanımıza almamıştık hata yapmışız😆 erken saatti giriş vs yapılıyordu doktoru bekliyorduk birden sancılarım başladı belli aralıklarla geliyordu ayakta karşılıyordum eğiliyordum bazen iyi geliyordu ama yine dayanılmayacak gibi değildi ben hala doğuracağıma inanmıyordum😆😆 doktor geldi neyse çatala geçtim eliyle baktı sancın yok mu dedi yok dedim maşallah 5cm olmuşsun yatış veriyorum dedi ben şokkkk:) o ara yatış işlemleri vs derken benim sancıların şiddeti arttı. Sancı odasına geçtim ve işte burdan sonrası kötü😆 inanılmaz sancılar başladı ölüyorum zannettim gerçekten. Suni de taktı açıklık hızlı ilerlesin diye ve ben artık kendimden geçiyordum şekerli serum falan taktılar o derece. Bu arada bikaç kere elle muayene ettiler.suyumu patlattılar bebişim azcık kaka yapmıştı. Sezeryan olabilirdim. Bu arada ben hala bağırıyordum sezeryana alın beni epidural verin gibi gibi😆Ve son muayenede 10 cm olmuştum bi anda. artık dogumhaneye aldılar beni. Hastaneye gelmem ve doğumum 1 saat 45 dk sürdü bu arada 🧿Doktorum geldi başladım ıkınmaya ıkınma isteği geldikten sonra bence sancılar daha hafif geçiyor yada ben artık o an uyuşmuştum bana öyle geldi bilmiyorum. Ve en en kötülerinden ebe sen ıkındıktan sonra karnına bastırıp bebeği ittiriyor nefes alamıyorsun kaburgam kırıldı sandım. Bu 3 kere oldu bende total 5 kere falan ıkınmışımdır en fazla. Ve bebişim doğdu o an herşey bitti diyorlardı ama dikiş atılırken ki acılardan kimse bahsetmedi😆 bi doğum sancısı değil tabi ama benim gerçekten çok acımıştı. Tam 1 hafta oturamadım. 1 haftanın sonunda artık düzelmeye başlamıştım. Ikınmaktan gözüme kan oturmuştu bu arada. Benim için kısa sürmesi avantaj oldu bu doğumumun. Bidaha olsa normal doğurur muyum hayır çünkü dikiş ve o sancıyı çekeceğimi bilsem doğurmazdım normal😆 ama tabi herşeye değer mi değer. ♥️ bebişlerini bekleyenler hepiniz sağlıkla kavuşursunuz umarım. ♥️