Hly_ygt Kızçeler günaydın. Bu ay rahim filmi çekildim bi dolu bi boş olarak değerlendirdik. BAT 14 Ağustos dayanamadım demin test yaptım ama
MinikMucizem____ Hly_ygt ekranda sol tarafta üç çizgi var bak orada fotoğraf yükle butonu var ona basıp ekleyebilirsin
Yazmelegi_ Hly_ygt bildirimlere baktığımız yerde resim yükle var ordan yükleyip kopyala yapıp buraya yapıştırın
Hly_ygt Hanımlar sayenizde resim yüklemeyi başarabildim. Testim gördüğünüz üzere negatif bilmiyorum pozitife döner mi 🙄
Hly_ygt Mariam1 ay arti med yalancı pozitif veriyo başka marka verin dedim bebe time verdi bu da mı onun gibi 🙄
Hly_ygt Mariam1 gerçekten para tuzağı olmuş iyice bu gebelik testleri. İnsanlar zaten 2. çizgiyi görmek için bi sürü uğraş veriyor
Mariam1 Hly_ygt oyile de o marka varia artmedit ondan beter nezman alsam çok zaman yalanci pembe verdi ama awox yada farklı marka al
MinikMucizem____ Hiç bir testin tamamiyle %100 güvenilirliği malesef ki yok, kendim çok yalancı pozitif yaşadım, sen biraz daha bekle, adetine 2 3 gün kala yap sabredersen adet gününğ bekle derim, inşallah hayırlı sonuçlar alırsın