Rnhndkzn Ben 2 tane klasik hastane çıkışı aldım bi iki tanede şort tulum alıcam yanıma bakalım hastanede yardımcı olurlar diye düşünüyorum erkek olacak bebişi erkek bebekler çok giyinmeyi sevmez diyo arkadaşlarım ve annem
Zehoyasuncuk erciyes38e Bnce bulundur canm çünkü yeni doğmuş olucak Sonuçta kat kat giydirmicez bnce en azından uzun kollu ve ayaklı pijamaları olsun bulundura derim ben herseyi kısa kollu alma Bnce canm ilk çoçuğum oluxak alalh nasip ederse
Acemiiannee erciyes38e amin inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim 🙏midem de bi sıkıntım yok çok şükür bulantım falan baştan beri hiç olmadı ama son bir haftadır acayip kabızlık var kayısı falan pek kar etmedi siz de yoktur umarım bir sıkıntı
erciyes38e Acemiiannee benim 13. Haftaya kadar bulantili gecti ama suan rahatladim cok sukuurr. Bana kabizlik icin doktorum her sabah ac karnina, kuru incirin icine bir cay kasigi zeytin yagi koyup yememi soylemisti ve ise yaramisti deneyebilirsin 😊
gamze17 Önemli olan el ve ayaklar kisa kollu badiler aliyorum ama eldiven sart ve ayakli alt ysda corap yazlik el ve ayaklar yszda olsa üşüyor beni annem İsvicre de haziran sonu doğurmus cok atesim varmis düsmüyormus kolsuz badiler sort giydiriyorlarmis ama eldiven ve corap hatta patik giydiriyorlarmis cünkü gercekten el ve ayaklar ônemli bu arada ben temmuz ortasinda doğum yapicsm
erciyes38e gamze17 hayirla kucagina al canim insallah bebegini, napicaz acaba biz bu yaz sicaklarinda, cok bunalirsin diye korkutuyolar
Sinem21 Anne tişört giyiyorsa bebek uzun kollu anne uzun kol giyiyorsa bebek yelekli bu şekilde alınmasını öneriyorlar aslında hep bizden bi tık daha üşüyorlarmış 🙏 ama kafam karıştı o ayrı bir konu tabi😂en iyisi herşeyden az az almak çok kalın seylere kaçmadan 🤔
Ikimelekannesi erciyes38e valla 12 haftalıkken erkek dedi bakalım kısmet iki kızım var buda erkektir inşallah
erciyes38e Ikimelekannesi Allah yavrularina, sana ve eşine hayirli saglikli omurler versin. Insallah gonlune gore olsuuunn😊