ozgekader Bulutlarda ben ilk 18.haftamda hissettim nasıl anlatılır bilmşyorım ama çok güzel bi histi ilerleyen zamanlarda tekmeri hıçkırığı cidden çok güzel duyguydu şimdide yanımda yatıyo minik meleğim bazen çok özlüyorum hamileliğimi 🥹
tomrisinaannesi Bulutlarda 17 gibi hissetmiştim 6 ay önce doğum yaptım çok hatırlamıyorum keşke bu anları not etseydim diyorum 🥹
[silindi] İlk 15+4 te hissettim pıt pıt pıt bişey dokundu gitti ondan sonra arada bir yine bu pıtpıtlar devam etti haftam ilerledikçe de değişti hareket şekli 32+5 im şuan 🫠
Pofidik123_ [silindi] benim ikinci hamileliğim şu an 15+1 oldum vallahi heyecanla bekliyorum ilkini 16+4 De hissettim pıt pıt ediyo böyle arada yokluyor çok güzel bi his ya
[silindi] İlk 15+4 te hissettim pıt pıt pıt bişey dokundu gitti ondan sonra arada bir yine bu pıtpıtlar devam etti haftam ilerledikçe de değişti hareket şekli 32+5 im şuan 🫠
tubisssss_ İlk 17. Haftamda bir kere hissettim birşey pıt diye vurdu 2 hafta hissetmedim 19 haftamda çok rahat hissetmeye başladım şuan 32+3 haftalığım bazen canım bile yanıyor hareket ettikçe karnım yamuluyor karşıda oturan biri rahatlıkla görüyor 😂
Zeyelif Haftada balık çırpınıyor gibi hissettim. Şuan 16.haftamdayım arada pıt pıt bişeyler oluyor 😁 2. Gebeliğim
Bulutlarda Zeyelif ya bende 14. Haftamda iki kere derinlerde bir şeyler hissettim ama omu emin değilim 🥹
[silindi] Mehlika_ zayıftım 43-44 kilo ile hamile kaldım ilk gebelik olmasına rağmen 15+4 te hissettim 🫠
Gulcingul Merhabalar, 18.hafta itibariyle hissettim 19da net anlaşıldı. Öncesinde olan his hateket gibi değil de değişik karın içi hissiyatlar olduğu için çok anlaşılmıyor.
Gizemcimezgicim Bulutlarda ben daha hissetmeye başlamadım ilk gebeliğim 🥲 20 haftalık olduk elhamdülillah pazartesi sağlık ocağında baya hareket ediyordu kalp atışlarını duydum oy oy bide ultrason da da ekranda hareket ediyor bebeğim ama hissetmiyorum anormal mi 🥲🥲 doktor hanım ilk gebelik olduğu için biraz geç hissedebilirsiniz demişti ühü
Nsrin Gizemcimezgicim ben 20.haftaya kadar kalp atımı hariç hiç ne hareketini gördüm ne de karnimda hissettim çok korkuyordum yaşam belirtisi yok diye,meğerse tembel bir oğlum olacakmış 🤗sükür ki şimdi yerinde durmuyor karnım sürekli Meksika dansı gibi 🥹
Bulutlarda Gizemcimezgicim normal diye biliyorum arkadaşım 23. Haftasında hissetmişti şimdi kıpır kıpır😁
Nsrin Bulutlarda 20.haftada hissettim karnımın sağ tarafında kelebek uçması gibi çok yumuşak, balık cirpinması gibi belirgin bir tekme ile ilk hareketini hissetmiştim şimdi 33+1 olduk 😍
mucizebebegimmm Bulutlarda ilk gebeliğimde oğlandı 22 haftalıkta hissettim. Bu gebeliğimde erkek 18 haftada hissettim 🥰