Cans__ 36+6 çift yumurta ikizlerine hamileyim burası aşırı zor gelmeyin demek isterdim ama en azından 37leri hepimiz görelim inşallah
rupar Hndmomy ayda bir çok uzun süre değil mi? İkiz gebelikte daha sık çağırılır diye düşünüyorum yada riskli görünce mi sık çağırıyor bilmiyorum
Hndmomy hayirlisi06 biri erkek gibi dedi doktor ama emin olamadı 2 hafta sonra kesinleşecek, sizin belli mi ? 🥹
hayirlisi06 Hndmomy iki kızım var Dua eder misiniz bunalr da sağlıklı hayırlı akıllı Salih erkek evlat olsun amin… Birini 12+4 de kıza benzetti biri arkasi dönüktü 🤗
hamilesavis19 S-nss inşallah Allah sağlıkla, sevinçle sürecinizi tamamlamayı nasip etsin. Hiç moralinizi bozmayın. 23. Haftada bebek düşüyor dedikleri bir arkadaşım şimdi 30a girdi. Bol bol dinlenin❤️
Gizmmis Rabiafa 20+4 deyiz çift yumurta kızlarımla +8 kilo ile yola devam ☺️iki haftada bir kontrol şeklinde ilerliyoruz ilk gebeliğimde erken doğum olduğu için başından beri progestanla ilerliyoruz şuan ilk hedefimiz 28 haftayı atlatmak 🙈
_mom01 Prilam içmeme rağmen bulantı devam ediyor ama bu aralar baş agrilam arttı enerji dolu olmak istiyorum ama olmuyor
Fuunndaaa 7+4 bir hafta kadar bulantım oldu ama sonra geçti , sadece birez halsizlik hissediyorum onun harici hamilelik belirtim yok
n1sag_ haftadayım 56 kiloydum 60 kilo olmuşum sürekli uyuma hissii var yorgunluk bide kanama yaşıyorum inşallah 36/37 haftaya kadar taşıyabilirim erken doğum riskim de var dua edin kızlarr
Annelikyolundabiri Rabiafa 23+5 olduk bugün 🩷🩵 bel ve kasık ağrıları yaşıyorum sık sık 🥲 +2 kg aldım şimdilik 🤭
Rabiafa Hndmomy ben en son perinatolojiye gittim 3 hafta önce sen cıft yumurta ikizisin biz tek yumurta olanları riskli sayıyoruz sen tek gebelik gibi kadın doğumdan devam edebilirsin dedi
Rabiafa Rabiafa Hndmomy şuan iyi hissedıyorum hareketlerini de hıssedıyorum bakalm 1 ay sonrasına gitmeyi düşünüyorum