Aleyzeee Kızlar helpppp 34+5 olduk ama son 1 haftadır izellikle geceleri kaşıntım var duş da alıyorum yatağın nevresimini de değiştirdim ne yapsam olmuyor zaten uykular haram oldu iyice kaşıntı maf etti çaresini bulan var mı yardimmmm 😬😬
Krystal Aleyzeee Çatlak kremi vs kullanıyor musunuz? Benim de kaşıntım vardı ne yaptıysam geçirememiştim. En son doktor bi tanıdığımız kremi söyledi. Bırakmamla kaşıntımın durması bir oldu..
nevanur_srt Aleyzeee cildiniz kuruysa ondan olabilir benim genelde geceleri karnımda çok kaşıntı oluyor çatlaklardan dolayı 🥹
Nazclk_33 Valla bende senin gibiyim duş almadan uyuyamıyorum zaten ama ona rağmen saat gece 3 leri görüyorum. Tahlillerde de temiz çıktı sanırım gebelik alerjisi doğuma kadar çekeceğiz gibi görünüyor
Aleyzeee Yenibirannee kız kendini güreşci sanıyorum yagliyorum krem sürüyorum gece olunca bir hal oluyor
Meri_7 Gebelik alerjisi ürtiker olabilir cildiye doktoruna görünün isterseniz hamilelere uygun ilaçlar var B grubu onlardan önerir iyi gelir rahatlarsınız bir de kaşınan yerlerinizi nemlendirince de rahatlatır sizi ☺️
Aleyzeee Meri_7 sumo güreşcisi gibi hep nemlendiriyorum ama fayda etmez oldu cildiyeye gitsem ilaç verse ne güzel olur
Aleyzeee nevanur_srt kuru cildim yok ama göbekte de kaşıntı yok kolda saç dibinde bacakta belde var birde afedersin genital bölgesinde
Katya1 Aleyzeee 27 haftalığız dündendir benimde özellikle akşam yatağa girme vakti başlıyor avucumun içi koll ve bacaklarım kolanya sürüyorum soğuk su döküyorum ama banamısın demiyor kaşınmaktan kabardı heryerim yarın doktoruma yazacağım mutlaka
Meri_7 Aleyzeee benim gebelikten öncesinden beri ürtiker kaşıntı şikayetim var o b grubu ilaçlardan kullanıyorum kaşıntıyı durduruyor doktor hamileler icin sorun olmaz dedi kadın doğum doktorumda hamilelik için uygun sıkıntı yok dedi o yüzden bence ilaç yazar ya inşallah fayda eder sana da canım ☺️
Meri_7 Aleyzeee yok ya bazı gebeliklerde gebelik ürtikeri oluyor bence seninki de öyle 😂 en kısa sürede geçer umarım ben kaç senedir bununla uğraşıyorum en iyi ben bilirim acısını geçmiş olsun canım ☺️