deniz_45 29.haftamdayım ne güzel midem yanmıyo diye seviniyodum demez olsaydım şimdi bir başladı alev ateş🔥
Selim_Alparslan deniz_45 benim 28.haftamda başladı 34 olduk Allahim 3 4 e kadar ayaktayım agzima agzima geliyor
s1belyrdmc deniz_45 2 hamileliğimde de yaşadım kilolarca salatalık yedim şimdi 3. Hamileliğim yine aynı şekilde salatalık ve günde 1 kere gaviscon şurup ile çözüyorum ama benim tam mide yanması değil böyle kursak gibi boğazımın iç kısmı
pandapanda deniz_45 benimde reflü olur boğazımın ordan yanma yatınca ağzıma gelmesi gibi shdjshaja rennie duo şurubu tamamen kankim oldu onsuz yapamıyorum bayadır kullanıyorum öneririm
ozge10_ Tahinli sütü karıştırıp içiyorum gün icinde de sade sakız çiğniyoruz özellikle de yatmama bir iki saat kala su bile içmiyorum bunlar benim uyguladıkları bebek agırlastikca mide yanması artıyor ✨️
Asortikhanim deniz_45 oy oy ben 36. Haftadayım halen yanıyoooo bugün doktorum şey dedi bu bebekte bir saç var sorma gitsin ultrasonda gördü ondan mı diyemedim cahil demesin diye 😂
Asortikhanim deniz_45 yani bilmiyorum ki kızımda da çok yanardı inanılmaz saçlı doğdu bugünde kontrole gittğimizde aşırı saçlı bi bebek daha geliyor annesi dedi ailemden kime sorduysam herkes saçlarındandır diyor ama bende tuttu ya
ArasMom__ deniz_45 benimki hiç Fayda etmedi daha erken haftalarda başladı çekilir gibi değildi sonlarda daha kötü oldum geceleri uyuyamıyordum doğum yapacağım gün bile öyleydi
Birannelikmeselesi deniz_45 ben süt içiyordum çok iyi geliyordu. Ama burada biri tahin önerdi. Bir kaşık tahin yutuyorsun ilaç gibi anında ferahlatıp geçiriyor. Çok işime yaradı benim.