Fatmanrkya Bilkent şehir hastanesinde perinatoloji servisinde iyi bir doktor Öneriniz var mı ilgili fotoğraf veren güzelce muayene eden
Alpello Fatmanrkya bende orda takipliyim aykan Yücele ama maalesef kendisiyle tanışamadik henüz her gittiginizde maalesef farklı biri oluyor kimi çok ilgili detaylı bakiyor tatlı tatlı anlatiyor kimide muayenesini yapıp notunu aldırıp geçiyor.sans tamamen yani.sadece sekretere sordugumda asistan değiller burası riskli gebelik bölümü uzman hepsi demişti ama ne kadar doğru bilmiyorum
Fatmanrkya Alpello o zaman prof un altında uzman doktor bakıyor ama çok saçma riskli gebelik bölümüyse özellikle bilgilendirilmeli anneler başka doktor denediniz mi
susaMom_ Alpello Bana da aynı şeyi dediler hepsi uzman vs ama anladığım kadarıyla uzmanlık tamamlamaya çalışan öğrenciler kendileri sorumluluk yine profesör doktorun oluyor eğitimlerini tamamlıyorlar
Alpello susaMom_ 2 haftadır beni delirtiyolar 2 hafta önce 2 doktor vardi biri yatış verdi sanci var bebeğin kalp atışı yavas diye tam o sırada diğeri geldi hayır yatacak bi durum yok 1 hafta sonra gel dedi 1 hafta sonra gittim benim ikiz diğer bebeğe bakmadan bu küçük kalmış gelişmemiş haftası geri dedi sonra diğer bebeğe baktı gelişmemis dediği daha gelişmiş çıktı haftasiylada uyumlu bunu yapanlarda uzman yani öyle şansa kadere gidiyoruz onlarda biseyler öğrenecek tecrübe edeceklerde yanlarında hoca olmalı yani
susaMom_ Alpello Canım işte hepsi kadın doğumcu aslında +3 yıl daha okuyup uzmanlaşıyorlar böyle perinatolog olabiliyorlar iyisi kötüsü her zaman ki gibi bunlarda da var dikkat etmiyorlar umursamadıklarını düşünüyorum bir şey diyince de tersliyorlar bakın buraya bunu yapmadınız gibi bir şey diyince işlerini öğrettiğimizi düşünüyorlar allahım iyi insanlarla karşılaştırsın 2. Doğumum devlette olucak artık hangisine denk gelirse 🥹
dunyamveben2 Eda Özden Tokalıoğluna gittim geçen hafta çok memnun kaldım kendisi miydi bilmiyorum asistana benzetemedim yarın da gidicem çok tatlı dilli, açıklayıcı anlatımı vardı