Merakli1anne Bebekim123 bende oyle demistimmm;)Isin ilginc tarafı yüzde 70 erkek dedim Yuzde 50 ile cok fark yok dedi:)) Sen bilirsin ama alma istersen 7 ye kadar dur derim
Duyguvv Merakli1anne bana 4 aylıkken erkek ama emin değilim demişti doktor 5 aylıkken kesin kararım kız dedi güvenemeyip farklı 2 doktora gittim onlarda kız dedi Doğumda erkek olduğunu öğrendim belli olmuyor bazen
Merakli1anne Duyguvv ayyy bende bu durumu yasacagim gibi bi his var icimdee:)9 ay erkek beklemis bi yakinim da dogumda kızi oldgunu ogredgmden beri doktorlara inancim azalmadi degil:/
Seymakayaoglu 14 haftada doktor kiza benziyor dedi 17 haftada özele gittim erkek dedi buda pipi dedi :) 18 haftada kiza benziyor diyen doktora gittim erkek dedi hocam kiza benziyor demistiniz dedim yok erkek dedi ve ayni gun organ taramasi icin ultrasyona baska doktora gonderdi oda erkek dedi simdi ikisi devlette biri özel olmak üzere 3 doktor erkek dedi degisirmi sizce ¿
Serays Merakli1anne detaylı ultrasona girmediniz mi 20. Haftada ? Ve özeldemi oluyor bu devlette mi ??????