masalim35 36+2 yim biraz agrim olur gibi oldu sonrasinda akintim cogaldi ama sefaf sekilde bide sanki suyum sızıyo gibime geliyor anlayamiyorum su gelisi sizce nasil oluyor yasayan varmi 🫣
sananegerekvar masalim35 Tutabiliyo musun ? cisim geldigindeki gibi ? Akıntı olmadığına eminmisin ? Ve zamanın gelmiş zaten eğer sezeryan falan değilse Çok stres yapma akışına bırak
Cnsymn masalim35 mutlaka bir doktora görün bende o haftalarda aynı sorunu yaşadım suymuş gitmedim de doktora gidince suyun azalmış dedi ve sezeryan oldum
MiranMomy masalim35 ben de bi ara aynı şeyi yaşadım doktorum su olsa kesilmez sürekli gelir dedi eğer gelmeye devam ediyorsa sudur etmiyorsa idrardır muhtemelen
masalim35 sananegerekvar yok oturuyorum kalkiyorum hafif hafif sivi seklinde akip gidiyo tutamiyorum bide 2. Sezeryanim olucak o yuzden riskli gebelikte oldugu icin korkuyorum erken gelmesinide istemiyprum kuvoze girer korkusuyla
masalim35 Yazmelegi_ 34+4 de 35+2 ye kadar hastanede yatmistim cok kotuyudu benim icin ama mecbur yazicam yapicak biseyim yok🥲