elokalay546_ İkili test İcin gittim doktor daha sonucum çıkmadan ultrasonda bakar bakmaz bundan sonra kadın doğuma gitme ben takip edicem dedi bana. Nedenini sorduğumda da cevap olarak bir sıkıntı yok ben takip edecem diyor canım sıkıldı.
Bumah elokalay546_ endişelenme benide riskli gebeliğe yönlendirmişti bende panik olmuştum bebek iri diye şükür herşey yolunda ama biz tedirgin olmayalım diye bence bize demiyorlar
gulceey elokalay546_ ikili test için perinatolağa mı gittiniz anlamadım ? İkili testi kendi kadın doğum doktoru yapar normalde . Perinatoloji detaylı ultrason için gidilir 20. Haftadan sonra yada riskli gebelikleri takip eder . Siz neden kendi doktorunuz dışında başka doktora gittini ikili test için ki
elokalay546_ halitefe sebebi bişey yok diyor söylemedi ama ben genede sonuçlar cıkınca bir kadın doğuma gidecem, takip eden doktorum ikili test sonucunu getir demişti. Bugunkü doktorda benden baska sına gitmeyeceksin dedi.
elokalay546_ halitefe üstelik bugun kanda vermedim danışmada görevli yoktu yarında gitmek zorunda kalacam doktorun yanına tekrar gittim yarım gel ultrasonda tekrar bakalım gün ve gün bebek deisiklik gösterir oyle kan verirsin dedi.
elokalay546_ 4567788 10 dk bile sürmedi baya değişik geldi banada. İnsan bilmek istiyor ona göre yol izlemek için. Zaten bu bölüm her yerde yok ve randevuda sıkıntılı telefon numarama kadar yazdı doktor.
Elokalay Bumah Bilemiyorum sonuç çıkınca netleşir.İyi olsunda inşallah araştıririm başka yerden de görüş alırım
Elokalay Depresif_polyanna kadın doğum doktoru ikili testi yapmadıklarını perinotoloji yapması gerektiğini belirtti.Bundan sebep gittim.Doktorda ben takip edeceğim dedi bundan sonrası için