EsoMom_ masalim35 valla zor ya 36 dan sonra çok köveze girmiyor bebekler kilosu iyiyse akciğeri geliştiyse insallah tam vaktinde gelir :)
EsoMom_ Limn amin aminnnn süreçler zor valla tuttu tutmadı kalbi attı atmadı falan süreçleri de zor Rabbim herkese hayırlı bi evlat nasip etsin 🥰🥰
Talentedmom EsoMom_ inşallah güzel pozitif bir hikaye olur ama ilk doğum hikayemi paylaşmıştım 2020 yılında ilk oğluma istersen oku 🥰
Moz EsoMom_ biz de daha çok miniğiz 6+1.Geçen hafta kalp atışı duyduk dr 3 hafta sonra gel dedi fakat cuma devlete de gidicem testler için vs .İnşallah bebişim sağlıkla benimledir.
Cold123 cizgilidefter sizinle beklenen reglimiz aynı ben 4+4 üm sizin son regliniz daha mı erkendi acaba
Cold123 cizgilidefter sizinle beklenen reglimiz aynı ben 4+4 üm sizin son regliniz daha mı erkendi acaba
blg123 Cold123 benimde son adet tarihim 5 temmuz şuan hala ne sağlıklı ne de dış gebelik teşhisi koyamadılar eğer dış gebelikse 2. olacak
EsoMom_ Talentedmom insalllah güzel geçer 🥰🥰🥰 doguranlaro gördükçe bende doğrucam banane diyorum çevrendekilere sakin biraz bekle diyorlar sıxkskxk