Papatyasever Kuzular benim bebeğim Mayıs’ta doğacak Mersin’de yaşıyorum sizce nasıl kıyafetler almam gerekiyor hastane çıkışı alacaktım içinde uzun kollular var ne yapmalıyım çok tecrübesizim yardım edin 😓
Elvn Papatyasever bn hastane cikisi aldm sncta mayis ve zatn havalara blli olmuyor yenidogan bebek cokta yanmz bizim gbi dye dusunuyrm o yuzdn uzun kollu aldm zibin aldm oda cok scak olrsa gobegi dustukten snra zibin gydrrim bnde ilk anne olucam ama ynede uzun kullu aldm
gayecee Papatyasever bende zıbınlarını uzun aldm çıtçıtlı badilerini kısa aldım bir kaç tane haziran da çorapla çıtçıtlı badisini giydiririm dedim ayakları üşürmüş hava sıcak olsa da biz de izmirde yaşıyoruz umarm çocuk bu sıcakta pişmez
Aslatik Papatyasever bende Mersin/ Silifke’de yaşıyorum 3 tane hastane çıkışı aldım gerisi kısa kollu, zıbın, şort, beşli takım falan ama ihtiyaç duyacağız uzun kolluya da
Burjucan Papatyasever canım ben de Alanya’da yaşıyorum ve doğumum Mayıs’ta uzun kollu hastane çıkışı aldım 4 tane falan onlar üşür bir de havalara belli olmuyor geçen yıl o vakitler çok sıcak değildi yaz için bile inçe uzun kollu şeyler aldım klima açılınca üşümesin diye
tugbalya Papatyasever ben de Mersinde yasiyorum bebeğim haziranda dogacak 0-3 ay yenidogan kıyafetleri uzun kollu oldugu icin onlar küçülene kadar giydirmeyi düşünüyorum. Çabuk buyuyorlar zaten
Tgbatem Bebekler kapı altından geleni Hava ile bile üşür derler Mayıs da doğacaklar için en iyisi ilk 3 ay uzun kollu diyorlar kısa kolluları ben 6 aylık aldım