[silindi] Kızlar gecikmenin 4. 5. Günü test yapıp negatif görüp daha sonra pozitifi görenler var mı? Varsa gecikmenin kaçıncı günü pozitif gördünüz?
Limn [silindi] ben gecikmenin 4. Günü öğrendim ama öğrendiğimde 5 haftalık hamile idim , bi 10 gün geçmesi gerekiyor diye biliyorum
Havin49_ [silindi] oğlumda da şuanda hamileyim iki hamileliğimi de üç gün önceden öğrendim günüm gecikmeden
[silindi] Limn bugün gecikmenin 6. Günü test yaptım ama negatif çıktı. Normal bir gecikme mi yaşıyorum anlayamadım🫠
Limn [silindi] daha önce böyle bir geçikme yaşadınızmı? Biraz daha bekleyin bazen hormonel olabiliyor. Sonrasında erken gebelik testi ilk idrar ile yapın. Kendinizde farklılık hissediyormusunuz? 😇
[silindi] Limn 4 5 gün önce kahverengi bir akıntım geldi devamı gelmedi. Acaba yerleşme mi dedim aklımı bir bu kurcalıyor. Nasip kısmet bakalım bekleyip göreceğim inşallah 🥰
[silindi] yavuzayse bende 2 aydır korunmuyorum, nasipse olur diyerek bekliyorum bakalım nasipse inşallah olacak🥰
Limn [silindi] inşallah güzel haber alırsınız😇🫠 olabilir belkide bekleyip görelim hayırlı haberler inşallah
[silindi] yavuzayse eşim ve ben yaşımız gereği ne zaman nasipse o zaman olsun istiyoruz çok fazla beklemeden. 🥰