Aysutoper cakirbebek kızımdan kalan çoğu sey hepsi hazır çoktan katlayıp yerleştirdm benimki çoktan hazir 😂
cakirbebek EsoMom_ ben yarın bi İstanbul yapıcam beylikdüzü e bebek cıvıl alirim bir cok şeyi kismetse😂
EsoMom_ cakirbebek benim eylülün sonuna doğru taşınma serüvenim var maalesef ondan taşındıktan sonra alırım alışverişte çıkarım diyorum ama şimdiden liste yapıyorum tabiki 😆😆😆
cakirbebek EsoMom_ benim eltimxs taşındı simdi tatilde dönünce yapacak kalanlari ben yavas yavaş kendim halledeyim anca yaparim 😂
EsoMom_ cakirbebek daha vaktiniz var zaten 😆😆 benim doktorlar 37 de doğuma almayı planlıyorlar beni 😆😆
EsoMom_ cakirbebek 40 haftalık ölü doğumum var o yüzden doktorum demedi zaten perinatoloji söyledi kilosu iyiyse 37 de alınır diye normalde 38 de alıyor doktorlar sezaryene benim anlık kaybetme ihtimallerim olduvu için sıkıntı
EsoMom_ cakirbebek sezaryen değil misin neden fazla ki 39 hafta da oluyorsun sanırım perinatoloji 37 ile 38 hafta arası doğuma alınmasını öneriyorum yazmıştı bende
cakirbebek EsoMom_ ben açıkçası biraz daha beklemek istiyorum kendi sancılarım başlasın bebek kendi gelmek istesin öyle sezaryen olayim ama gelişimine bagli herşeyi iyise 37-38 farketmez
Y-a-s-e-m-i-n Bizde bugün tam 23 haftalık olduk şÜkür. Kıyafet alışverişini bitirdim sayılır. Beşik bebek arabası puset gibi büyük ihtiyaçlarını da Kasım indirimlerinde almayı planlıyorum. Doğum 20 kasım gibi kısmetse. Sezaryen olacağım için güNü belli
EsoMom_ cakirbebek bebeklerin gelişimi bitiyor 36 dan sonra aslında sadece korunma tutleri var onlar dökülüyor bişey önlüyor aslında :)))
Arimimi Benim herşey hazır bi tek bebek arabası kaldı aslında kızımdan kalma var ama eşim yeni alalım diyor o da alınırsa bitti benim hazırlık