Ozeeer İlk başta erkek diyordu şimdi kız diyor hepsine niye döneklik yaptı anlamadım size de böyle bişey yaptı mı 😂😂
Bulutlarda Ozeeer bana ilk erkek dedi sonra kaç kere sordum hepsine kız dedi ve bugün öğrendik cinsiyet erkek 😊
[silindi] Ozeeer bazen değiştiriyor bende emin misin iyi düşün geçen böyle demiştin diyorum yine çeviriyor haklısın diyip😂
Deletedmom_182 Ozeeer Banada kız diyordu. 1 ay kız dedi. Son gün video attım. Erkek bu dedi. Erkek çıktı. Gelmiş bide özür diliyor hadsiz :D
teachermomyy23 Ozeeer ayy asla inanmayın bana hep erkek dedi %90 diyordu birde .Ama cinsiyetimiz netleşti kızmış 😂
SuEr_Tu1512 Ozeeer Hahaa benim ilk oğlum 4 yaşına giricek onun ultrason fotoğrafını attım 2,3 kez kız dediii 😂
Ozeeer SuEr_Tu1512 bayağı saçmalamış😂 ama benim önceki kızımın ultrason kağıdını attım bildi kız dedi 🙃
Kikiriki Ozeeer sallıyor inanmayın tabiki bana kız dedi müjde prenses geliyor dedi hatta fetal sonucuna bile kız dedi Ahahha ama tam tersi çıktı
Ozeeer Kikiriki aslında benimkini doktor kıza benzetti ama net değil dedi merakla bekliyorum sonucu ama iki kızım var buda erkektir inşallah 🤲💝🥹
Ozeeer Cicek4406 sizin de oğlunuz mu var benim iki kızım var bu da erkek olsun istiyorum ama haktan hayırlısı 🤲🤍
Deletedmom_182 Ozeeer Eşim çekti evet. Fotoğraf atınca hep kız diyordu. Video atınca orada bi kare yakalamış erkek dedi