Tugbagokce 16+6 günlük hamileyim serklaj ameliyatı oldum evlâdımi rabbim bize bagislasin sizlerden ricam sadece dua allah razi olsun allahım herkesin evladını bagislasin amin ecmain
Elvn Tugbagokce amin canm Rabbim saglicakla kucaginza almayi nasip etsn bebisinizi gecms olsn simdiden canm 😔
Mervenin Tugbagokce serkülaj korkulcak bişey değil canm olmasan daha kötüydü emin ol Allah herkesin evladını kendisine bağışlasın🙏🏼 Ama sen içini gerah tut
Tugbagokce Mervenin oyle tabi ama genede insan kendini degil onu dusunuyo rabbim bize bagislasin çok sagolun
Tugsem81 Tugbagokce amin canjm Rabbım sıfasını eksık etmesın nedemek oluyor bu amelıyat bemım bebegımdede cıddı sorunlar var dualarımız bırbırımıze olsunnınsallah kabul olsun
tugbamehmetbaki Tugbagokce allah korusun sağlıkla kucağı mi almaya nasıp etsin neden 16. hafta ya kadar beklediniz
Tugbagokce tugbamehmetbaki 16 haftaya kadar herşey normaldi birden açılma ve kanama oldu oyuzden hemen serklaj oldum
tugbamehmetbaki Tugbagokce anladım benim öykülerim kötü oldu gu için doktorum 13 haftalıkken atti bol bol dinlenin
Melisimm Hanımlar bana da dua edin ne olur suyum geldi birazda sezeryana alacaklar bebeğim çok küçük 34 haftalik
Tugbagokce Melisimm rabbim safi isminde şifa versin evlatlarımızı saglikli hayırlı bi şekilde bize nasip etsin Allah sizi ve evlerinizi korusun insallah dualarda buluşalim
Tugbagokce tugbamehmetbaki anladım peki ondan sonra nasıl ilerledi süreç yardımcı olurmusunuz yani hep yattinizmi