3boysmom şöyle bende gitmiştim perinatolojiden alan açtı. Tek yumurta ile de alakası yok vardır İllahaki yani de ikiz gebelik direk riskli gebelik olarak geçiyor zaten.
O yüzden demişlerdir. Devlette perinatoloji ye gidin zaten hangi şehirdesiniz bilmem ne ilgi 0 😂 düşünmeye gerek yok.. Bende özel klinik takipliyim. Bir kaç yakınımın devlette kaydın olsun, sonra problem yaşama vs vs demesi üzerine ilk kadın doğum sonra da perinatolojiye gitmiştim hemde dedim bir ona giderim bir ona içim daha rahat olur vs diye (önceden bir kaybım var) ama sonra devlette içim rahatlamaktan ziyada daha huzursuz oldu ilgi 0 alaka 0 çektiğin eziyete değmiyor o yüzden hep bıraktım sadece kliniğe gidiyorum. Detaylı ultrason için bir özelde perinatoloğa gittim. Eğer imkanınız varsa devlete gitmeniz ve perinatolog olması şart değil.. Özel klinikteki doktorunuz iyi ve ikizlerde tecrübeliyse tabi. Ben benimkine güveniyorum ve tecrübesi de çok, cihazı iyi devlette perinatologdan daha iyi baktı gördü o kadar diyim neyse kötülemek istemiyorum 😂böyle yani🤷🏻♀️