A_S_K sabahın bir körü uyandım. Yataktan kalkmak bile çok canımı yaktı. Acaba gaz sancısımı? Geceden bir şey yoktu. Karnımda bağırsaklarımda böyle garip garip sesler çıkıyor.. Sol kasık tarafım daha çok ağrıyor acaba gaz sancısı mı?
Ozge1008 A_S_K sancı kasığından bacağına vuruyo mu? Adım atarken yada bacağını hareket ettirdiğin an sancı daha da artıyo mu? Gazı çıkarsam rahatlicam siye düşünüyosan gaz sancısıdır😊
Aysnrplt A_S_K illaki vuruyor kasıklara. Sabah idrara sıkışsam da vuruyor ağrı. Lavabo ihtiyacınızı giderdikten sonra rahatlıyorsanız zaten onun sancılarıdır. Ha bi de daha 7 haftalıksınız rahim genişlemesinden dolayı da ağrı oluyor. 10. Haftaya kadar adet sancısı çekmiştim
erciyes38e A_S_K bende de cok gaz problemi oldu, kasiklarima vurdugu zamanlarda oldu, gun icinde surekli tuvalette gecti zamanim gazi cikarip rahatlayabilmek icin, geldikce cikar sakin tutma
Ozge1008 A_S_K gaz sancısıdır canım. Ayaklarımdan yada sırtımdan üşüttüğüm an tutar bu sancı. Ayaklarını sıcak tutarsan kısa sürede geçiyo meral etme. Önemli olan üşütmemek. Sorf o sancıyı çekmemek için yaz mevsiminde bile çorapla terlikle gezerim evde😊