1993kubra Kızlar merhaba idrar yolu enfeksiyonu olduğu için doktorum bana cefaks verdi kullanan oldumu bir zararı olur mu doktor verdi ama yinede sizlerde danışmak istedim
Baklavaseverim 1993kubra 3 kutu antibiyotik cefaks azitro augmentin kullandım geçmedi fitil kullandım doğumdan önce de damardan aldım hiç bir şey olmadı doktorunuz size zarar verecek bir ilaç vermez sağlıkla kucağınıza alın
Dnzslr 1993kubra bende sürekli enfeksiyon oluyorum bana piyolepsty die günde üç defa kullanılandan verdi sürekli kullanıyorum hamilelerde verilen ilaçmış.zararlı olan bi ilacı vermez doktor içinizi ferah tutun ilacı kullanın mutlaka
Deletedmom_182 1993kubra Bana tek kullanımlık Monurol verdi. En zararsızı bu dedi. İçtikten sonra 3 saat tuvalete çıkmıyorsunuz. Geçti direk. Ama belki sizinki daha şiddetlidir. Benim ağrım sızım yoktu sadece idrarda enfeksiyon çıktı diye verildi
Leyli44 1993kubra canım bende ilk kez gebelikte antibiyotik kullandım ama bir sorun olmadı idrar yolu enfeksiyonundan dolayı. Aksef 500 mg olanı kullandım birde üç günlük fitil kullandım. Doktor verdiyse bir sorun olmuyordur muhtemelen geçmiş olsun 🙏🏻
defnekusum Daha geçen hafta cefaks kullandım 37 haftalık gebeyim 4 kutu falan antibiyotik kullandım maalesef geçmedi hâlâ aynı ama ben ilacın zararını görmedim sorun olacak olsa doktor vermez rahatlıkla kullanabilirsiniz
hiranurtas defnekusum canım bende aynı senin gibiyim korkuyorum ama dua ediyorum 3 tane çocuğum var 4 bebişim yolda geliyor 2 normal 3 sezeryan bunda sezeryan olucak o yüzden bu genel anestezi istedim çok korkuyorsan genel anestezi istiye bilirsin senin fikrin cnm
hiranurtas defnekusum amin inşallah cnm tüm hamişler sağ salim kucagına almayı nasip etsin inşallah Rabbim
hiranurtas defnekusum özelde mi istediniz Devlet de mi canım özel deki doktor bana yapa bilirsin dedi devlet hastanesi pek yanaş madı canım