Serife78 Kadın doğumda Necla Hanıma gidiyorum. Devlet mi özel bir Doğum için kararsızım. İlk gebeliğimde Doğu Kemik ’e gitmiştim çağsu ile anlaşması vardı memnunum ama fiyatları çok artmış
Yank Serife78 necla hanim ickn cok kotu seyler diyorlar gebelerle kavga faln ediyomus diyorlar ama siz memnun musunuz ki? Ben de o hastanede yildirim hocaya gidiyorum ayni zamanda da çağsuda pelin hocaya gidiyorum ikisinden de memnunum
Serife78 Ben memnunum biraz mesafeli sert gibi duruyor ama işini düzgün yaptığı sürece çok da sıkıntı yok. Sakaryadan bir kadın doğum doktorunun Necla Hanımı tavsiye etmesi üzerine ona gitmeye başladım memnunum doğumumu da Necla Hanım yaptıracak
Yank Serife78 bende gecen haftalarda gebe okulunda tanistim hic oyle anlatildigi gibi degil profesyonel ve bilgili ilgili bir hanima benziyor
Pinartkz Serife78 merhaba doğum yaptınız sanırım bilgi verir misiniz hangi hastane ve doktorda yaptınız nasıldı?
Serife78 Pinartkz merhaba evet, doğuma kısa bir süre kala riskli bir durum meydana geldiği için üniversite6hastanesine sevk edildim ihsan hoca doğuma girdi çok ilgililerdi memnun kaldım
ustbshll Daha önce ihsan hocaya gitmedim yaklaşımı nasıl ikiz ve riskli gebelik durumumdan dolayı ihsan ve Ayhan hocayı önermişlerdi iki doktor hakkındaki görüşleriniz varsa söylermisiniz bende ona göre tercih etmek istiyorum