bebesever Nur124 olur ama Allah korusun tetanozla boğmacayla karşılaşırsan böyle bi vebal alamam yani ama aşı olmayıp hiçbir şey olmayan çok kişi var ☺️
Kabiyra00 Nur124 Bu bir ara aklıma gelmişti. Her ameliyat olana tetanoz vuruluyor mu o zaman diye düşünmüştüm ama kimseye de sormak gelmemişti aklıma. Demek ki o Kadar büyütülecek bir mesele değil tetanoz aşısı.
Nur124 Kabiyra00 yani ben ameliyat olacaktim tam hamile kalmadan bir ay önce herseyim hazırdı hatta günü falan da aldım ama kimse o zaman sormamisti
Duygu027 Nur124 vardı aşım ama benim astımım bile vajinal doğuma müsade ederken kızım müsade etmedi. 😂
kezbnneti Nur124 canım bende geç kaldım bana 35 haftaya kadar bu aşının uygulanabileceğini söyledi sağlık ocağındaki ebe ilk dozu 31 ikinciyide 34 +6 da vurundum
Gamze20 kezbnneti sonrasında bir sorun yaşadınız mı acaba 32. Haftadan sonra bazı doktorlar riskli diyip önermiyorda
Nur124 Miinniik ya çok teşekkür ederim böyle şeyler duymaya ihtiyacim vardı bazı sert yorumları görünce korktum
Ervaa2534 endlesslove1 bende aynı sizin gibi düşünüyorum ve çok merak ediyorum gebe kalmadan vursak hamilelikte olmasa daha iyi olurdu
Zhrcyl Nur124 valla hiç hatırlamıyorum biliyor musun acaba kontrol edebileceğim bir yer var mı çünkü şuan hamileyim mecbur yine sezaryen olucam