YuvarlanamayanPaanda hanfendi bir ümmet siz misiniz? Bir Müslüman siz misiniz? Bende Müslümanı bende efendimizi seviyorum. Ümmetin çoğalması mi onemli olan? Bir insan bu kadar kör olabilir. Ümmet su anda ne halde sizin bilginiz var mı? Siz haber izliyor musunuz? Ahlaksızlık, dolandırıcılık,zina almış başını gidiyor. Ümmet dediğiniz o köylerde cok muhafazakar görünen kesim sizin ovdugunuz kesim her gun bütün tv kanallarında neler neler yaptığı ortaya çıkıyor. Mesele egitim öğretim bilim. Egitim öğretimin olduğu yerde cehaletin olmadığı yerde neden bunlar olmuyor? Bizim dinimiz akil dini. Koru körüne çoğalma dini degil. Torpil adam kayırma ümmeti olmuşuz,haram yeme hak yeme ümmeti olmuşuz siz hala ümmetin çoğalmasını istemiyorlar diyorsunuz. Mesele bu degil bu kadar basit degil. Size bir örnek vereyim ben. Bazi okullar vardır akademik basari yüksektir çocukların amacı vardır bu okullarda biliyor musunuz dogru düzgün olay çıkmaz. Cocuklar gayet aklı başında ve saygılıdır. Velileri ilgilidir. Bazi okullar vardır akademik basari dusuk cocuklarda amaç yok hedef yok. Bu okullarda olayın olmadığı bir gun bir saat yoktur hep ahlaksızlık hep şiddet ne tesadüftür ki velileri de oyle ilgisiz sevgisiz buyutmuşlerdır ve bu okullar mevcut olarakta kalabalıktır. Bilmem anlatabildim mi? Ümmeti siz kurtarmayacaksiniz bu ümmeti egitim öğretim bilim akıl kurtaracak. Sonra o eleştirdiğiniz ümmetinin disinda olan insanların canla basla çalışıp ürettiği teknolojiyi ilk siz kullanırsınız iste böyle.