Mrv342 3.5 aylık arada normal veriyorum tutmaya çalışıyor birkaç kere normal emdiği de oldu ama o zaman tam boşaltamıyodu memeyi artık rahat emer dediğimde silikonsuz istemedi emzirme danışmanıyla da görüştük o da emebildiğini hatta meme reddi olmadığını söyledi ama yine de inatlaşıyor normal istemiyor. Önce silikonla verip arada çekip normal vermeyi deneyince anlıyor emmeyi bırakıyor. Silikon ucu kesme yöntemini denedim onda da meme ucum çok fena yara oldu. Silikon normalde bebeğin kilo alımını azaltırmış, sütü azaltırmış vs ama biz bu sorunların hiçbirisini yaşamadık o yüzden doktorum da bırakamazsa da yapacak bir şey yok önemli olan emmesi sütü alması dedi. Ama ben yine de hijyenik açıdan çok zorlanıyorum bi de çok sık dışarı çıkıyoruz dışarıda silikonla emzirmek eziyet oluyor resmen o yüzden bırakmak istiyorum. Burada kendi kendine bırakan bebekleri de çok okudum o yüzden ben de önce normal vermeyi deniyorum keyfi yerindeyse biraz tutuyor en azından sonra ağlayınca çok huzursuzlanınca silikona geçiyorum falan her emzirmede bi umut denemeye devam ediyorum yani illaki bi gün bırakırız diye düşünüyorum