melmih12 Busyusad verdim verdim canım doktor ultrason ile de muayene etti. Negatif. Bir sıkıntı görünmüyor istersen söktürücü yazayım dedi ama pazartesi tatile gideceğimiz için isütemedim. Umarım o haftaya denk gelmez 😅 üzaten yeniden korunmaya başladık 🫣
Busyusad melmih12 anladım canım hakkında hayırlısı olsun inşallah gönlünden geçen olsun istediğin zamanda sağlıkla nasip olsun 🙏🏻
Busyusad melmih12 valla hala adet olmadım ben ama testlerim de negatifti en son 8 Ağustos ta yapmıştım zaten artık umudum kalmadı olsa çıkardı
Busyusad melmih12 yok canım öyle âdet düzensizliğide yoktu bu ay ilk kez bu kadar gecikti belkide stresten sıcaktan ne biliyim artık negatif olduğu için umudumda kalmadı gebeliğe bağlayamıyorum bugün 8 gün oldu gecikeli
melmih12 Busyusad doktor hana söktürücü yazmayı teklif etti ama ben tatile gideceğim diye yok dedim. Belki sana da yazardı sorsaydın canım. Böyle olması da stresli
Busyusad melmih12 geldi canım 14 Ağustosta kendiliğinden geldi uygulamayı silmiştim tekrar yükledim gerçekten evet insan olsa stres olmasa stres bekleyip hamilemiyim değilmiyim diye düşünmesi ayrı stres artık bu ay bakalım nasip Rabbim gerçekten isteyen herkese nasip etsin 🙏🏻
melmih12 Busyusad ay canım ben de aynı 18 ağustosta regl başladı. Nasıl rahatladım anlatamam 🫠 Sen yine yeniden değerlendirecek misin bu ayları
Busyusad melmih12 iyi bari aynen valla rahatlıyor insan evet canım tekrar değerlendiricem bu ayda olmadı kasmıycam bırakıcam oluruna stres te etkiliyordur sen napıcaksın canım değerlendirmeyi düşünüyormusun
melmih12 Busyusad yok canım ya yeniden korunmaya başladık biz. Kızımı biraz daha büyütelim dedim. Sen ne yaptın
Busyusad Hatice4136 yok canım benim negatif çıkmıştı bu ay tekrar değerlendiriyorum inşallah olur seninde Allah gönlüne göre verir inşallah dua edelim birbirimize 🙏🏻
Busyusad melmih12 valla test yapmak için bekliyorum canım inşallah bu ay tutmuştur ya anladım canım en hayırlı zamanda en sağlıklı şekilde nasip etsin Rabbim tekrar sanada benim olursa inşallah ilk olucak ya çok istiyoruz dua bekliyorum inşallah 🙏🏻
Busyusad melmih12 evet canım şu an 15 haftalık olduk çok şükür Rabbim isteyen herkese nasip etsin sen ne yaptın canım
emoly10 Busyusad eski yazışmalarınızı okurken sürekli dua ettim inşallah Allah nasip eder sizede diye şimdi yenş mesajınızı gördüm kendime olmuş kadar sevindim sağ salim kucağınıza almak nasip etsin inşallah
melmih12 Busyusad canıım çok sevindim 🥹🥹 hayırlısıyla kucağına al. Hemen o aydan sonra mı hamile kaldın? Biz hala korunuyoruz. Ben yeniden cesaret edemiyorum :(
Mutlubiriol Busyusad Şimdi senin gönderini okuyordum gitmiştin enfeksiyon çıkmıştı şu an okuduğum kadarıyla hamile misiiiin 🥹🫶🏻
Busyusad emoly10 Canımsın Allah razı olsun Rabbim en hayırlı şekilde sanada isteyen herkesede nasip etsin inşallah 🙏🏻
Busyusad melmih12 evet canım sat 14 Ağustos Rabbim senin içinde hayırlısını versin inşallah istediğin vakitte sağlıklı hayırlı şekilde nasip etsin inşallah 🙏🏻