Hs20 Uygulamanın en tatlı en minnoş ve en güzel anneleri çok şükür biz bugün 16. Haftamizi tamamladık ve cinsiyetimizi öğrendik elhamdülillah ALPEREN paşamız yola çıkmış hayırlısıyla ikili testte yüzde 70 erkek demişti doktorumuz şimdi kesinlesti var mı hala bize yakın olup da öğrenmeyen 😚😚😚 bu güzel haberi mutluluğumu sizlerle paylaşmak istedim hepinize sağlıklı ve huzurlu hamilelikler diliyoruz oglusum la
bicirinannesi Hs20 hayırlı evlat olsun inşallah. Allah kolay Doğum nasip etsin. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah🤲🏻 Ben de Cuma günü gittim 15+6. %60 erkek dedi. Kesin olmadıgı için öğrenmiş sayıp bişeyler alamıyorum maalesef 😊
Gizem_miros Hs20 14 haftalik olacam kuzum acaba cinsiyeti ne bi oglum var 9 aylik bu cinsiyette erkekse solesinler de bu heyecan bitsin erkeksede kizsada hayirlisi olsun 😀
Bebegimveben1 Hs20 bende geçen hafta gittim 12+3 tü bitane oğlun olacak dedi😍bu hafta yine gidecez emin olmak için
Hs20 Gizem_miros Hayırlısıyla öğren canım inşallah öğrenmek sıkıntı değil de heyecanı mahvediyo insanı ya 🤗
zeyzey00 Ya kafamızı karıştırfı doktor 13+0 da %85 erkek dedi 14+0 da erkek mi demiştim yine erkek gibi ama kimseye söylemeyin eşya almayın 1 ay sonra tekrar bakalım dedi pskolojimix bozuldu resmen belirsizlik çok zormuş Şimdi 15+0 ım artk 18 e kadar gitmicem doktora beklicez bakalm