minikkurabiyelerinannesi Kızlar ya benim oğlum prematüre doğdu o yüzden bilgim yok ama merak ediyorum iri bebekler 3500 gram üstü doğan bebeklere yani yeni doğan kıyafetler oluyor mu ?
Ftm_75 minikkurabiyelerinannesi kızım 3.700 doğdu sadece 2 hafta giydi yenidogan çünkü hemen sıkmaya başladı
2kizannesi30 minikkurabiyelerinannesi ilk kızım 1 hafta giydi boyu uzundu 😂kız kardeşimin ki 2 ay giydi minyon doğdu 🫣🤭
defnevedoruk minikkurabiyelerinannesi valla benim oğlum tontiş doğmadı 3135 doğdu 35 günlükken 5840 olmuştu şuan 43 günlük ve 0-3 aylar bile küçük gelmeye başladı 3-6 ay kısa kollu alıcam biraz😂
lavinya90 minikkurabiyelerinannesi maalesef 4 kg bebeğime hastane çıkışı almıştım dantelli süslü foto çekilene kadar giydi bir baktım bilek lastikleri sıkmış iz yapmış. Tabi lastik olmayan rahat takımlar tercih edilebilir. Hm de çok güzel beli lastiksiz takımlar var. 3 lü set almıştım çok uzun süre giydi. İri bir bebek bekliyorsanız tavsiye ederim. Ayaksız oluyorlar hem de.
minikkurabiyelerinannesi Ftm_75 peki sizce yeni doğam bebeğe hastane çıkışı dışında yeni doğan almasam 0-3 aylık alsam olur mu ? Daha uzun süre giyebilmesi için 🥲
minikkurabiyelerinannesi Mamiko_2020 maşallah 🥰 peki hastane çıkışı dışında yeni doğan almasam 0-3 ay alsam olur mu
Ftm_75 minikkurabiyelerinannesi en mantıklısı kızımın yenidoganlari hep kaldı 0 3 ay gectik hemen hatta 2 aylıkken de 3 6 aylik giydi sen 3 6 ay baya al
Esra11_10 minikkurabiyelerinannesi evet en mantıklısı bende yenidoğan almıştım 3 hafta giydi başka giymedi şuan 0 3 giyiyor biraz büyük geliyor sadece
Mamiko_2020 minikkurabiyelerinannesi bi kaç parça şey dışında zaten hep 0-3 ay almıştım.Kesinlikle en doğrusu 0-3 ay olur 🥰
minikkurabiyelerinannesi 2kizannesi30 Ayyy çok az giymiş öyle de üzülür insan 🥹 ben şey yapsam acaba hastane çıkışı dışında alacağım tüm kıyafetleri 0-3 ay alsam en aIndan biraz dana uzun süre giyer olur mu sizce 🥹
minikkurabiyelerinannesi Mamiko_2020 bir takım 10lu hastane çıkışı bir takım da 5li hastane çıkışı alacağım Gerisini 0-3 ay alayım o zamam 🥹🥹 kaç takım önerirsiniz peki zıbın veya kıyafeti
2kizannesi30 minikkurabiyelerinannesi tabi canım hastane Çıkışı 3 âdet alın bol bol tulum alın o beni kurtardı 🤭yoksa yandım bol bol zıbın alın çok dışına çıkartyr 0-3 3-6 çabuk büyüyorlar 💕
Mamiko_2020 minikkurabiyelerinannesi kesinlikle öyle yapın 🥰Kızım haziran bebeğiydi booll bolll zıbın almıştım uzun kollu 7-8 takım almıştım onuda yeni doğduğu için 🥰Uzun kollu zıbınlaarr kolsuz zıbınlae bol bol alın adet vermeyim ama siz yeter dediğiniz kadar alın bence 🥰Çünkü çok sık kirleniyor ve ben o lohusalıkla makinaya atıp yıkamaya mecalim yoktu 😍Şimdi ki gebeliğim şubata denk geliyor.Kızıma alsıgımın kat kat fazlasını alıcam çünkü kışın kuruma olayı var.Makina var ama çeker diye askılıkta kuruturum diyorum 🥰
minikkurabiyelerinannesi 2kizannesi30 çok kafam karışıyor 🥹 aslında bir oğlum var ama onun durumu farklıydı o yüzden aldığım şeyler hep büyük geldi aylarca giyebildi ziyan etmedi şimdi ne yapacağımı pek bilmiyorum 🥹 bugün alışveriş yapmam gerekiyor ama hala ne alacağımı bilmiyorum 😌
Pink29 2kizannesi30 hatene çıkışı 3 adet çok degıl mı acaba ben bayağı zıbın aldım da yetmez mı acaba
2kizannesi30 Pink29 canım siz uzunsasiniz ona göre bi tık büyük alın ben 3-6 6-9 9-12 aldım 0-3 patikli almıştım 3-6 bide ama çok kullanmzsnz patiksiz almanı öneririm bana çok dediler çabuk büyürler gerçekten öyle 🤭
Pink29 2kizannesi30 kaç adet alayım Pekı ılk gebelik tecrübem yok 0 3 ay 5 6 adet aldım 3 6 ay da sanırım şu an 2 adet aldım başka bır sey almadım ne alacağımı bılmedıgım ıcın😀
minikkurabiyelerinannesi lavinya90 teşekkürler , henüz net bişey yok da ben ihtimallere karşı sormak istedim 🥹🥹