Kubrr_ Kızlar ben 33. Haftadayım geçen gün doktora gittim hiç bana nst bağlan filan demedi bir ay sonra kontrole gel dedi acaba her şey yolunda diye mi bu kadar geç çağırdı ve nst ne zaman bağlanmak gerekir lütfen yardım
Pembe_bulut Kubrr_ 34. Haftada nst ye başlanıyor genelde ekstrem bir durum yoksa. Ben özel takipliyim doktorum 34 ten sonra haftada bir çağırıyor her gidişte de nst alıyor. Ben de ilk defa dün girdim haftya yine gidicem bakalım. 1 ay sonra zaten doğuracaksınız neden 1 ay sonraya çağırdı ki..
Anneoldum2 Kubrr_ benim doktorum 32 den sonra nst ye bağlıyor 31 de gittipimde sancı varmı diye sormuştu olsaydı yine nst ye girecektim yok tu hatta 32 haftadan itibaren nst ye erken girmek için randevu saati kaçta olursa olsun öğleden önce gelin diyor doktorum
Kubrr_ Pembe_bulut bu adam niye bana demedi ya 😅 şikayetin var mı filan sordu bende yok dedim bir ay sonra gel dedi ben en iyisi haftaya gideyim 😂
Pembe_bulut Kubrr_ bi sorun olsa da olmasa da çağırması gerekiyor aslında ama bilemedim 😅 devlet takipli misin?
Melkay Ben ilk nstye 36da girdim her şey yolunda olduğu için doktorum öyle uygun gördü muhtemelen dizinde öyledir
Mavro İlk nst 34 haftada girdik. 32 haftaliksin ve 1 ay sonra gel demesi biraz tuhafıma gitti açıkçası.
Ben-Hurem-Sultan Devlet ve özel olarak değişiyor mu acaba? Ben ilk gebeliğimde özelde 32 de girdim şuan 33 e gireceğim perşembe randevum var devlete gidiyorum bu defa acaba girer miyim?
Bumah Kubrr_ devlete gidiyorum ve 30 dan sonra 2 haftada bir dedi 36 ya kadar 36 dan sonrada haftada 1 dedı bana doktor kontrolleri