Duygukahraman Doğumuma tahmini 79 gün var ,artık bakım ürünlerini netleştirmeliyim (mustela ve bioderma) en çokta bu iki markayla ilgili düşünceleriniz neler?
BesteCanerKutluzolu Duygukahraman sebamed aldım her şeyini hastane önerdi mustela birazcık kuruluk yapabiliyormuş bebeğin cildinde bir de banyo sonrası nemlendirici olarak biodermanım atoderm diye bir losyonu var doltorumuz onu önerdi bebek yağı kesinlikle önermiyor bebeğin gözeneklerini tıkıyor diye.
Alinmavi Duygukahraman ben sebamedle mustela arasindaydim. Doktorlar genelde sebamed onerdikleri icin sebamed aldim bitince de mustela denicem. Mustelayi oneren doktorlar da var kullananlar da memnun. Fiyati pahali ama bir denemek istiyorum.
Duygukahraman MerveTaer daline karşı önyargı oluştu bende , oysa dalin en bilineni iyi bir marka değilmi 🙄
Swan97 MerveTaer Aras-125 amin rabbim dualarımızı kabul etsin bize sağlıklı evlatlar nasip etsin kolaylıkla 🫶🏻🙏🏻
1PrensAnnesiii HlyaracGzel merhaba canım bende mustelayı düşünüyorum ama kuru,hassas falan diye bir çok seçeneği var sen hangisini seçtin?
MerveTaer Ceku kutu şeklinde aldım canım ben şampuanı bebek bakım örtüsü 10 lu bebek bakım losyonu pişik kremi ıslak pamuk havlusu pudrası bide A101 de unibaby nin şampuanını aldım saç ve vücut şampuanı 11 tlydi 750 ml di baya büyüktü
MerveTaer Duygukahraman 23 yaşındayım ben annem ben sende bebekken bile kullandım diyor kimse kusura bakmasın ama herkesin maddi durumu sebamed mustela setlerine şampuanlarına elverişli olamıyabiliyor çok şükür gücüm vardı eşim de ses etmezdi ama birazda hanımların düşünmesi lazım o yüzden annemle dalini seçtik
Duygukahraman BesteCanerKutluzolu mustelanın şampuanındansa bebek masaj yağını çok okudum şampuanıyla ilgili dediğiniz gibi yorumlar çok yaygın
Melikehatice Biodermadan şaşma bence canim fiyatlari yüksek ama ben kendimede aldım eczanede çalışıyorum ürünleri gerçekten harika
Duygukahraman 1PrensAnnesiii mustelanın şampuanını ve masaj yağını ilk etapta alıp deneyecem normal için olanları alırım yenidoğan sonuçta zamanla öğreniriz cilt tipini bebeğimizin☺
MerveTaer Ceku sağol canım babymall dan aldım ben bu arada sitelere bak fiyatlar değişebiliyor güle güle kullan
Duygukahraman aysenurse set almayacam mustelanın şampuanını denedikten sonra bioderma kullanmayı planlıyorum yorumunuz için teşekkürler🤗