cemreoney 34 haftalik gebeyim gebeligimden beri kilo veriyorum surekli bebege kilo aldirmak icin neler yapabilirim bilen varmi
Meltem2225 cemreoney bende kilo almıyorum 86 ile başladım 89 kiloyum 30. Haftada bebek 1400 gramdı. 2 hafta geçti işte şuan kaç kg bilmiyorum 2 kg olmuş olması lazım artık bence. Bende yediğimr dikkat etmiyorum kilo alsın diye zaten çokta yiyemiyorum hemen midem şişiyor sanki. Nolcak bilmiyorum. Ben kilo almayınca bebekte almıyor. Karnı 2 hafta gerideydi en son bakalım ayın 19 unda gidicem ne dicek doktor
Merveliya Muz sade kefir ceviz avokado yumurta süt bunlar etkiliyor. Ben Hergün çeviz kefir yumurta ve muz içmeye özen gösteriyorum kilosu normal bebeğimin 35 hafta 2700 dedi doktor gayet iyi dedi ama bilmiyorum. Burdakileri okuyunca 35 hafta 3500 kilo olan var bu biraz genetikle ilgili diye düşünüyorum. 😆
MerveBasknpek Bende 34 haftalığım dün gittim doktora banada biraz ufak kalmış dedi bebeğe en çok kilo aldıran proteinmiş et,tavuk,balık haftada 5-6 kez yemeliymişiz belki sizede yarar.