Hatice_nur5 şehir hastanesinde hemşireyim ve o kadar kötü geçti ki doğumum sonraki süreçte aynı şekilde dikişlerimi düzgün atmamışlardı bi ay oldu hala toparlamadı tekrar dikiş attırmama rağmen sabah 7.30 ta ameliyattan çıktım (bebek ters geldiği için sezeryan oldum )saat 8.30 gibi bebeğimi getirdiler sondamı çektiler bi ağrı kesici yaptılar pansumanım komple açıktı kapatır mısınız dedim önce tamam dediler akşam 10.30 oldu gelen giden yok en son gidip şikayetçi olacağım sizden beni geçtim gelip bakmadınız hasta olarak saymadınız dedim ama bebeğime bakmak zorundasınız emdimi ne durumda diye ondan sonra geldiler tekrar ağrı kesici yaptılar sütmsağma makinesi getirdiler (bozuktu o da )bebek uyanmıyor dedik umursamadılar pansumanımu Dr yapıyormuş güya ta ertesi gün öğlen Dr geldi batikon sürdü bıraktı sabah çocuk Dr geldi bebek emmiyor dedik kadın doğum Dr una da söyledik bebek küçük senin sütün geç gelir normal dediler ama değildi annem kaç çocuk büyüttü normal değil dedi her neyse çok kötü geçince tedavi redle eve gittik nasıl olsa bize bakan yok diye ertesi gün oldu bebeği acile götürdük meğer enfeksiyonu varmış kalkıp emmeyşnce üzerine sarılık olmuştu acil hekimi de çok değişik ti göz teması bile kurmadı ..sonra yenidoğanda yer yok diye mücahitlere sevk ettiler ama orası da o kadar berbattı ki ..dikişlerim için acile gittim yapacak bi şey yok dedi krem yazdı gönderdi eve geldim aradan 8 gün geçti hala düzelme yok gebeliğimi takip eden Dr a gittim nşye dikiş atmamışlar bu nasıl dikiş dedi telrar attı (bu arada planlı yapamadım gece suyum gelince acilden giriş yaptım kan sulandırıcı kullandığım içinde bekletmek zorunda kaldılar)ameliyathane ekibi de çok kötüydü velhasıl eşimle çok pişman olduk keşle kredi çekip özelde yapsaydık da bu rezilliği ne ben ne bebeğim yaşamasaydı