Alyamerve Tugbakaya niye ayrıyeyten sohbet açarsınız? zaten indirim sayfası var orda herkes e bebeği beklıo
Vefas Tugbakaya Ben o sayga kalabalık birsürü yazı var hepsini okuyamadığım için takip etmiyorum iyi yapmışsınız konu açmakla 👏👏👏 😊 teşekkürler
Hilal94 Tugbakaya iyi ki de açtınız indirim sayfasına bende girmiyorum çok yoğun ucunu bulamadım bir türlü yorumların teşekkür ederiz 🙏🏻👶🏻
Yasemincifci Tugbakaya çıldırdım😂 herşeyi almak istiyorum herşeyi cok güzel şeyler var 2 tane tulum siparişi verdim diğerlerinide yarın alacağım😘
Tugbakaya Alyamerve niye olur olmaz eleştirirsiniz iyi niyetle yazılan birşeyi gereksiz onca başlık açılıyorken?!
Meddythemama Alyamerve sizde biri başlık açsada hemen beğenmeyip ayar çeksem diye pusuda bekliyosunuz galiba
NurayErguden Alyamerve ne alaka yorum almak 🙄🙄 extra ödül falan mı veriyorlar çok yorum alınca kadının içinden geçmiş açmış
Tugbakaya NurayErguden yorum almak olsa amaç çok daha farklı başlıklar acarım az önce kendim alışveriş yaptım herkesin haberi olsun diye başlık açtım insan bu kadar kötü niyetli olamaz
Tugbakaya Alyamerve ne kadar kolay eleştiriyorsunuz insanların günahlarını alıyorsunuz burda sizinle tartışmak yerine Allah'a havale etmeyi seçiyorum
Tugbakaya Vefas rica ederim canım ben indirim sayfasına hiç girmiyorum mesela ayrı başlık olunca daha ilgi çekici görünür oluyor ama aldığım yorum karşısında şok oldum
Tugbakaya Hilal94 Vefas Rica ederim canım. Hepimizin masum canlar taşıdığı hassas olduğu bu dönemde üstelik herkesin aynı duyguları yaşadığı böyle bi sitede bu kadar kötü niyetli bi cevapla karşılaşmak beni çok şaşırttı ama heryerde var işte bu tarz insanlar
Hilal94 Tugbakaya maalesef canım zor ve hassas zamanlardan gecıyoruz zaten hepimiz anne adayıyız bu kadar öfke neden diye sormadan edemiyor insan canını sıkma sende allah hepimizin evladını bağişlasın 🙏🏻