Berivnn01 Oluyorumanlsana ben 2 sefer gittim yanına gelişim geriliği olduğu için 10 15 dk ya sürüyor ya sürmüyor bakıyor doktorum gerilik var diyor canan hoca normal diyor bilemiyorum yani
2023f Oluyorumanlsana iyi günler haftaya benimde randevum var. Doktor nasıl memnun kaldınız mı. Batmandan geleceğim ben bu doktora detaylı ultrason için
Oluyorumanlsana Berivnn01 anlamadim doktor iyi mi yani sen diyorsun benim bebeğimde gelişim geriliği var ama canan hoca yok diyorsun
Berivnn01 Oluyorumanlsana benim minyon olduğumu kızımda da gördü kaç kilo doğdu dedi 2800 dedim dedi o zaman normal yani sende minyonsun normal diyor 1 hafta sonra yine çağırdı kontrole bakacağız artık kilo almamissa sezeryan olacam
Oluyorumanlsana Berivnn01 iyi bı doktor yani böyle sevecen ilgili mi eşim içeri girmek istese izin verir mi
Berivnn01 Oluyorumanlsana bilemiyorum onu mesela kızım benleydi annesi çocuğu babasına ver dedi bende kimse yok ben tek geldim dedim kızım içerde oturdu doktorla beraber 2 yada 3 kişi oluyor içerde
Oluyorumanlsana 2023f canım ben daha gitmedim Perşembe günü randevum 21 Ağustos gidince yazarım buraya
2023f Oluyorumanlsana çok iyi olur canım. Benimde 28. Batmandan gidicem en azından biraz bilgim olsun gitmeden