Ipek0z İlkinde her şey erken olmuştu 3 haftalık kese göründü, 4000 küsürle hamileliği öğrendim, 5 haftalık kalp atışını duydum. 2.de 5 haftalık kese gördük 700lerdeydi değerim, 8 haftalık kalp atışı duyuldu. Böyle yavaş gidiyorsa kız derler sizceee?
minismom Ipek0z 4+2 haftalıkken ogrendim 2 gebeligimide ilkinde beta 83 cıktı ikincisinde 2519 cıktı ikiside kız yumurtlamayla alakalı bisey cinsiyetle degil yani 😂😂
anneolmakneguzel_ Ipek0z ilkinde 6 haftalıkken goruldu ve duyuldu, beta 9la ogrendim, erkek. İkinci 8haftalıkken duyuldu goruldu, beta daha yuksekti ve yine erkek😂😂
myangelson Ipek0z cinsiyet bunlarla alakalı değil yumurtlama ile ilgili bu değerler erken öğrenme geç öğrenme, geç döllenme vs. ilk oğlumda 115 değer gördüm 2 gün sonra 422 olmuştu 1 hafta sonra kese gördük 5+2 haftalikti. İkinci oğlumda 4000 değer ile öğrendim 2 3 gün sonra gittim 4+2 çıktı vajinalde zor kese gözüktü. Yani ikisi de erkekti hamileliklerim birbirinden çok farklı geçti
Roseg Ipek0z bence gec ogrenilince erkek derler diye biliorm. Benim iki kizimda erkenden gorildu ogrendim, ama suan ucuncu erkek, ilk defa kese icinde bebegi bile horurken alttan muayene etti karnimdan gorulmuyo diye. Kalp atisida oyle.
Edum 4 haftalık öğrendim 6 haftada kalp atışı duydum kızım oluyor .. İlkinde 5 haftada kese gördüm 7 haftada kalp atışı duydum oğlum oldu
Mzzz Daha saçma ne duyabilirim dedim bu post çıktı ne alakasi var yumurtlaman diğerinde erken olmuş bunda biraz daha geç olmuş 🙄 ciddiye alıp buraya yazmak nedir gözünüzü seveyim
Ipek0z Mzzz üfff size de bir şey sorulmuyor bir afra bir tafra. Ne var yani ihtiyarlardan teyzelerden böyle bir şey duydum sormak istedim ne var yani. Bin tane teori var onlara bakınca sorun yok ben bir şey sorunca mı olay oluyor Allah Allah
Ipek0z minismom ya sus sus farkındayım umut fakirin ekmeği😅😅 belki biri evet demek ki kızın olacak der diye bekliyorum 🤣🤣🤣
Ipek0z anneolmakneguzel_ işte korktuğum şeeeyy😆😝 ya bir kızım olsun istiyorum aslında çırpınışımınmsebebi bu😅😅 oğlan ateş parçası gibi kız olursa sakin olur belki diyorum😅😅
Ipek0z myangelson ya cinsiyet belirleyen şeyler olmadığını biliyorum da iki hamilelik birbirinden farklı olunca dikkatimi cezbetti sorayım dedim🙈 çevremdeki herkes diğerinden farklıysa cinsiyeti kızdır diyor merak ettim işte heyecanlıyım biraz cinsiyet öğrenmeye de çok var 🙈🌺
myangelson Ipek0z yok maalesef öyle olmuyor bana da herkes öyle dedi kesin bu kız bütün belirtiler farklı karnın bile yaygın bunda, basenlerin büyüdü kesin kız diyip durdular ama erkekti 😄
anneolmakneguzel_ Ipek0z öyle demeyin lütfen. Allah en güzel şekilde veriyor. Cinsiyet sorgulmayalım. Oğlum masaallah çok sakin bi çocuk. Ben de aksine gördüğüm kızlar çok fena. Ama ikiside harika güzel, sağlıkla gelsinler 😍
minismom Ipek0z Rabbim gonlune gore versin canım hep bi umut iste insallah istedigin gibi olur ikiside evlat sonucta ama insan ne yoksa onu ister tabi 😊😊
minismom Ipek0z olsun kız Rabbim aratmasın benimde kızım var 2. kızım geliyo bende isterdim oglan olsun ama olsun Rabbim aratmadan verdi sukurler olsun