azra19 2 yıllık evliyiz ilk kez ovülasyonla takip ettik yumurtlamayı bat 12 benim gibi olanlar var mı heyecanla bekliyoruz güzel haberi 🩷😊🤲🏻Bu arada innovitayla ovülasyon testleri yapıldı cok memnun kaldım✨️
melekmrt1 azra19 Bende bu ay klomen ve ovitrelle kullandım 28 inde iğne vurundum sağ 26 sol 24 mm di 29 30 ilişki 31 boş 1 i ilişki olarak değerlendirdik bugün üstünden 9 gün geçti Testim bu şekilde yanılma payı olabilir mi bilgilbiz var mı
hayaller-guzel benimde bat 13 heyecanla beklemekteyim pazartesi kan vermeyi düşünüyorum allahın izniyle :)
hayaller-guzel azra19 yok ben birdaha erken gebelik testlerine bulasmam pazar yada pazartesiyi beklicem kan vermek için
Mariam1 azra19 net 12 14 diyilolar ama ben herzaman gibi dun da yaptım bugünde ben çizgi gördüm ama emin olamıyorum ki dun teste mesala kruduktan sonra silindi bugün daha kuruyunca belirgin kaldi bilemiyorum
MinikMucizem____ melekmrt1 gününü bekle derim canım, yalancı pozitif çok veriyor testler ben çok yaşadım, var gibi ama yüne de biraz daha beklemen daha iyi 🙏🏻 Ama inşallah vardır
melekmrt1 azra19 Awox ama işte iğne etkisi olabilir mi diye düşünüyorum ondan korkuyorum biraz sonradan negatife döner mi diye bat da 13 Ağustos
Miniminibirler Benim de bat 12 agustos. 29 temmuzda ovulasyon çift çzgiyi gördüm. Ertesi gün çatladı. Değerlendirdik bakalım Yaklaşık 9 aydır deniyoruz. Heyecanla bekliyorum. Umarım herkes gönlündeki sonucu en kısa zamanda alır 🙏
Miniminibirler eriksuyu çok sevindim tebrikler. Belirtileriniz olmuş muydu? Ovulasyon denediniz mi yaklaşık kaç gün sonra kan verdiniz? Darısı başımıza diyelim🌼
Civciv54 azra19 benimde 12 Ağustos. Bu ay doktor takibinde klomen kullandım bugün kontrolüm vardı yumurta çatlamış ve sönmüş dedi umarım iyi bir şey söyledi. İlacın etkisi sanırım geriden gelen 21mm bir yumurta daha var onu da değerlendireceğim. İnş ikisinden biri tutar gönül ister ki ikisi birden tutsun ☺️ Cumartesi erken gebelik testi yapacaktım ama yanıltabiliyormuş sanırım. Adetin bir gün geçse kan ver dedi doktor bakalım 12 ağustosu bekliyoruz