diyetisyen1anne Edizhr Ferritine bakılması lazım depo demir olan o, serum demir düzeyi çok bir şey ifade etmiyor. Ama demir bağlama kapasitesi yüksek olduğu için büyük ihtimalle demir eksikliğinizi vardır.
Edizhr Ayseguls_baby kalp çarpıntısı nefes darlığı çabuk yorulma demekkii bundan kaynakliydi cuma günü gideceğim baklm Dr ne diyecek
Ayseguls_baby Edizhr ferritin benim de 11 çıktı doktorum demir ilacımı değiştirdi oral çözelti olarak kullanıyorum, hap yükseltmemiş. Demir ilacını kullanırken yanında c vitamini içeren meyve yiyorum bağlanması için
Edizhr diyetisyen1anne tamm teşekkür ederim cuma kontrolüm var çok halsizliğim çarpıntım oluyo ayakta zor duruyorum demekki bundan mis
diyetisyen1anne Edizhr evet yapar tabi, demiri kullanırken de çok dikkat edin aç karna almanız gerekiyor emilimi maksimumda tutmak lazım, eğer gece tuvalete kalkıyorsanız gece almak da mantıklı olabilir
Ayseguls_baby Edizhr nefes darlığı yapıyor bana da canım. Eşim eczaneden ilacı alırken eczacıyla konuşmuş tanıdık eczacımız, kuru üzüm yesin eşin demiş. O da hamile
diyetisyen1anne Edizhr ben de sabah uyanır uyanmaz kahvaltı yaptığım için gece tuvalete kalkınca içiyorum tek aç kaldığım zaman o 😊
Edizhr diyetisyen1anne bende gece iceyim baklm doktor ne verecek ne diyecek ona göre yol izlerim artık ☺️