eriksuyu Bat 12 Agustos - Yumurtlama 25 Temmuz Hcg 20.88 degerlendirir misiniz? 
YyyyYasemin eriksuyu merak etme geç döllenme felandır benim bebeğim 28.70 ken öğrendim adet gecikmemin 3.günğ kan verdiğimde çıktı şuan elhamdüllillah 13 haftaya girdik merak etme önemli olan sağlıkla ilerlemesi artış takibi yapabilirsin iki güne bi
minikbaby20 eriksuyu evet hamilesiniz ama küçük sanırım daha 2 gün sonraki kan değeriniz önemli takip edin
Berrakk39999 eriksuyu değeriniz düşük değil hiç adet günümde 100 le öğrenmiştim sizin 7 gün var iki günde iki kat artsa en kötü 200 ü geçer hayırlı olsun 🥰
littlechick eriksuyu önemli olan 2 günde bir 2 katına yakın artış göstermesi. Bende 27 ile öğrenmiştim 🥰
hayaller-guzel eriksuyu ama cok erken yapmışsınız degerin düşük olması normal degilmi siz degere bakmayın şuan gebesiniz iyi düşünün :)
diyetisyen1anne düşük değerle başlar zaten, erken öğrenmişsiniz. önemli olan kaçla öğrendiğiniz değil iki günde bir artış oranıdır. takip edin yeterli artış varsa sağlıklı bi hamileliktir
ceydans YyyyYasemin regl 24 Haziran ona göre 6haftalık olmam lazım bugün karından baktı kese görmediğini beta vermem gerektiğini söyledi . Yarın tekrar gidicem 1212 olmuş bugün . 31tmmz 106ydı
mevamam Benim de son adetimin ilk günü 2 Temmuz , 30 temmuz kan verdim betahcg 93.3 çıktı benim nasıl değerim