elfdnz80 6+6 haftalık gebeyim doktor kesenin 16mm olduğunu yolk kesesinin de oluştuğunu ama bebeği göremediğini söyledi haftaya kürtaj öneriyor bunu yaşayan var mı yardımcı olur musunuz
vilanelle elfdnz80 erken ve yersiz olmuş önerisi. kese 20 mm üstü olsa tamam derim, yolk da varsa inşallah bebeğin senledir
Ajaokapaalal elfdnz80 bende de aynısı oldu boş kese denildi . Aldırmadım haftaya gittiğim de bebeğin 4 ml kesen 1.5 cm dedi yani boş gebelik değil dedi haftaya da gel kalbini duyalım inşallah dedi . Aldırma bekle kanaman falan gelmiyorsa geç döllenme olmuştur
AslanEge elfdnz80 Yolk oluşmuşsa boş gebelik değildir canım. Belki bebek gelişememiş olabilir ama boş değildir. Ama bekle henüz çok erken başka doktorlara da git be beta takibi yap inşallah hakkında hayırlısı neyse o olsun 🤲
izelaren Biraz daha bekleyin yolk oluşmjşsa bebekte olacaktır inşallah. Bende 7. Haftada bebeği gördüm 6. Haftada sadece yolk vardı
vilanelle izelaren bulantılar hala devam ama bii tık azaldı sankii, ama devam ediyorr, fetal sonucunu bekliyorum az biraz stresliyim^^
izelaren vilanelle temiz gelir inşallah doktor bişey mi dedi? Benim 10 gün sonra perinatolog randevum var 11+2 oluyor ikili test yapılır sanırım onun sonucu umarım iyi çıkar çıkmazsa fetal yaptırırım siye düşünüyorum 18 bin ₺ dediler çok geldi ya
vilanelle izelaren bana da doktor 2li dedi de ben uğraşmamak için fetal yaptırdım, intergen firması var 280 dolara yapıyolar 11 yapıyo sanırım sen de düşünebilirsin fazla gelmiyosa
izelaren vilanelle 11 iyimiş araştırmadım aslında doktor bir broşür verdi direk onu aradım şuanda pek niyetim yok dediğim gibi önce testi yaptırayım gerek kalmaz inşallah diye umuyorum 🙏🏻