Denizco Çocuğum için alınacaklar ve var onları yazdım. Tabi eksik olabilir. [x] Şampuan [x] Banyo süngeri [x] Küvet filesi [x] Emzik [x] Biberon [x] Ateş ölçer [x] Tırnak [x] Battaniye [x] Küvet [x] Bebek bezi [x] Islak mendil [x] Ağız mendili [x] Alt/üst takım [x] Hırka/yelek [x] Zıbın [x] Banyo havlusu [x] Hastane çıkışı [x] Emzirme yastığı [x] Çorap [x] Kundak [x] Beşik [x] Nevresim takımı [x] Yatak [x] Oda ölçer [x] Yastık [x] Kanguru [x] Çanta [x] Oto koltuk [ ] Bebek arabası [ ] Yaka önlüğü [ ] Kapı süsü [x] Biberon temizleyici [x] Pişik önleyici [ ] Yatak yani [ ] Lohusa seti [ ] Gögüs kremi [ ] Şapka [ ] Eldiven [ ] Tulum [ ] Pijama
Visneli1so-s Denizco depend hasta bezi ,süt sağma pompası,bebek deterjanı,muslin örtü ,bebek yağı ,,alt açma bezi
Denizco Ayseguls_baby burun aspiratör ilk haftalarda gerek yok diye hatırlıyorum ilk bebeğinde sonradan kullanmıştım sanırım.
Denizco Visneli1so-s bebek yağı kullanmadım sayılır ilk bebeğimde evde mevcut pişik önleyici kullanıldığında gerek kalmıyor. İlk bebeğimde sütüm fazla değildi sağsamda çıkmadı o yüzden makinemi satmıştım.
Ayseguls_baby Denizco sonradan lazım oluyor mu peki ben aldım ilk gebeliğim ❤️ kış bebeği olacak aralıkta doğumum
Denizco Ayseguls_baby genelde serum fizyolojik almak daha faydalı. Zararsız özel iyotlu su. O daha çok açıyor burnu.