Yetgineslihan Hafta 11 kilo aldım . İlk gebelikte 16 almıştım ve 20. Günü 17 kilo olarak geri vermiştim umarım bunda da aynı olur çünkü doktorum çok aldığımı söylüyor ekmeği ve tatlıyı kestirdi
Tugba-ugur 29 haftalık 8 kilo aldım bana çok geliyor ama normal sanırım. İlk hamileliğimde oğlumda 15 kilo almıştım umarım 12 yi geçmem bu sefer 🌸
Havin49_ Gokturkmom_ oğlumda 14 kilo almıştım bende şuan ikizlere hamileyim 2 aylık şuan zayıfladım havalar sıcak olduğu için bişey yiyemiyorum bakalım bunlarda kaç kilo alıca
Gizemizmir35 ecem33- 29 haftalıkken gittim en son 43 cm 1700 gr dı yarın kontrolüm var nasipse İri bebek olarak geçiyor 2 hafta önde şekerim olsaydı sıkıntı olurdu ama şekerim olmadığı için sorun yok şükür
Nevin35 Gokturkmom_ 33. Haftadayım 13 kilo aldım başlangıç kilom baya dğşüktü ama gören hiç kilo almamışsın diyor 🤣
hizlivecocuku birLinaaannesi96 benim de 9+3 😅 mart ilk haftası doğuö görünüyor ilki 23 şubat doğumlu aynı güne denk gelse güzel olur tek taşla iki kuş 😅
Ipek0z Gokturkmom_ ilkinde 17 kilo aldım 9 günde 11 kilosunu verdim. Bakalım bunda kaç kilo alıcam 🙈🙈 hamileliğimi öğrendiğimden beri 4 kilo verdim 🤦🏻♀️
aselsura Merve_trn bende dikkat etmeye çalışıyorum diyetteydim ama veremeden öğrendim 85 im ondan sordum size