hayaller-guzel Az kaldı sizler ne zaman test yapmayı düşünüyorsunuz ben pazartesi günü kan testi yaptırıcam direk idrar testlerinden cok sıkıldım :)
sirius8 hayaller-guzel benim de bat 13 hadi hayırlısı 🥰 Cuma test yapmayı düşünüyorum dayanabilirsen o zamana kadar. Yumurtlamanın üzerinden 11 gün geçmiş olcak cuma çümkü
hayaller-guzel sirius8 Canım dayanabilirsen pazartesiye kadar bekle ayyy cok heyecanlıyım varya sizin belirtileriniz varmı ?
sirius8 hayaller-guzel belirti takip edemedim canım tam taşınma aşamasındayız çok telaşım var o yüzden . Ama geçen ay çok belirtim olmasına rağmen olmadı . Kaşık ağrım falan çoktu geçen ay. Bu ay da bekliyorum bakalım nasip . Yumurtlama günlerini falan iyi değerlendirdik. Sende belirti var mı
arsesraa Kızlar ben de dün yaptım erkendi biliyorum ama negatif gördüm bat 13 benim de bi de cuma ya da cumartesi yapmayı planlıyorum eğer regl olmazsam. Geceden itibaren ve bu sabah alt karnım ağrımaya başladı böyle regl olacakmış gibi bi ağrı :(
Sedaalcin Bat 14 benimde kızlar 28 Temmuz da çatlatma iğnesi oldum 24 mm yumurtayla ama test için regl tarihine kadar beklemeyi düşünüyorumm dayanırsam 😂
hayaller-guzel Sedaalcin bende öyle düşünüyodum ama dayanamıyorum pazartesi diyorum ama belki daha erken bile kan testi verebilirim :D
arsesraa hayaller-guzel ben de evdeyken sürekli idrar testi yapasım geliyor ama dün yaptım ve negatifti o yüzden tutuyorum kendimi 😂
Sedaalcin hayaller-guzel evet canım ya neyse bu posttaki arkadaşlar bakalım kim erken yapıp sonuç alacak ona göre hepimize cesaret gelir 😂
arsesraa Mariam1 yani eğer yumurta çatlamasından 5 gün geçtiyse daha erken zaten canım test için 10.günden sonra diyorlar genelde
Mariam1 hayaller-guzel oyile canım çizgiler ben goryiorum testime dün mesala gördüm sonra kurudu ve silindi bugün 1 daka da gördüm kuruduktan sonra daha belirgin kaldi ne anlyicagim bundan bilgin var mı test prodector erken gebelik testi
Mariam1 hayaller-guzel ne diyim canm ben kil gibi çizgi goren insanım olabilir ama o fotoğraf da goryiorum var orda neyise bize kırmızı çizgi lazim