Catperson Burcussuss yenidoğam dönemimde uzun kolluları giydirmek zor bile oluyor sanki ya ben hep atlet kol aldım zıbınları üstlerine zarf yaka takımlardan veya tulum giydireceğim. Bulunduğunuz bölge de önemli tabi benim olduğum yerde havalar o kadar soğumuyor.
Burcussuss Catperson ya işte işin garibi ben Sakarya’ya yeni taşındım normalde Antalyalıyım Antalya’da olsa net giydirilir ama burada çok kararsızım
bebeklerim__ Burcussuss kullan canim ustune zaten kalin tulum giyecek biz nasil atlet giyiyorsak oyle dusun.
ABusraaaa Burcussuss neden kullanılmasın ki disardada kullanırsın evin içindede de üstüne başka birşey giydirirsin oldu bitti. ☺️
mrp2023 Burcussuss uyku tulumlarının içine giydirebilirsin togg lu uyku tulumlarının zaten özelliği o ince bi zıbın üstüne uyku tulumu giydiriliyor her türlü değerlendirilir yani
Hazalert Burcussuss kullanırsın tabiki canım bebek evdeyken kısa kollu zıbın üstüne ince olmayan bir tulum giydirebilirsin ya da yenidoğan takımlarından giydirebilirsin ev içi zaten sıcak oluyor kat kat giydirmeye çok da gerek yok ben mart ortası doğum tapmıştım 2023te kar yağıyordu evde kalın askılı atlet üstüne her şeyi giydirdim. Nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama özellikle kasım aralık gibi zaten çok soğuk düşmüyor
DogaLina_ Burcussuss ben kendim kullaniyorum ve hatta kisa kollu aliyorum. Ilk cocugum 16 kasim dogumly ve isilik olmustu 🤣 simdi 2.de 15 kasima denk gelio ona kisa kollu ve hatta askili aliyorum genellikle.
DogaLina_ Burcussuss 🤣🤣🤣 nasil alistirirsan oyle gidiyo kizima bebekken hep kisa yada askili zibin ustune penye tulum oldu bitti cok bebekken yari kundak yapardim muslinle usumesine imkan yok. Buyudukce kisin herkes gene 2 kat giydir derdi alt ust icine askili zibin sweat altina esofman tarzi corap oldu bitti. Simdi 6 yasinda cok sukur kolay kolay hasta olmaz
Muallim3 Burcussuss Fanila gibi düşünün. Üzerine uzun kollu tulum giydirebilirsiniz. Ben öyle düşünüyorum. Benimki de kışın doğacak İnşallah.
Muallim3 Burcussuss Bilmiyorum. Takvimde 22 Aralık 40. Haftaya denk geliyor ama Allah ne der, bebiş ne zaman gelmek ister bilemiyorum tabii. 😅
anneolmakneguzel_ Burcussuss hayatım evin için buz kutbu olmicak, giydir gitsin😂 kendi giydiğimiz atlet gibi düşün, zaten çocuklar sıcagı sevmez, herzaman hafif giydirmek gerekir
Burcussuss anneolmakneguzel_ ya normalde ben çok üşüyen bir insan olduğum için sanki çocuğa sürekli bir şey olacakmış gibi hissediyorum 😂😂😂
Talentedmom Burcussuss oda ısısına bağlı sıcak olursa evin içi sıfır kol zıbın üzerine uzun kol giydirirsiniz