Eddie61 Kızlar 6. Ayımın icindeyim 5 kilo aldım 74 üm. Boyum 1.58 acaba kaçla dogurcam ya son 3 ay kaç kilo aldınız
usenmedimyaptimbirvelet Eddie61 ben ilkinde 46 ile hamile kalıp 62yle doğuma girdim. 2.sinde 48le hamile kaldım şu an 53 kiloyum,henüz 18 haftalık
Ezgi3545 usenmedimyaptimbirvelet öncekinde de kilo alma hızınız böyle miydi? İkinci trimesterde ne kadar kilo alınıyor ? 3’te daha mı hızlı oluyor yoksa iştah azalıyor mu 🙏🏻
usenmedimyaptimbirvelet Ezgi3545 inanın unuttum🥲 ama hamilelikte 20-25 kilo normal denmişti. Bir de son trimesterde bebekte haliyle büyüdüğü için belki ondan kilo artış hızı olmuştur
usenmedimyaptimbirvelet Ezgi3545 ben zaten hep zayıf bir insan olduğum için doğumdan çıktığım an 55e düşüp 1 hafta sonra 50ye düştüm kendiliğinden Metabolizma ile alakalıdır. Ben hiç hamilelik dışında 53 kilolara gelmedim mesela 🥲
Ezgi3545 usenmedimyaptimbirvelet ne güzell çok şanslısınız maşallah diyim ben hamilelik öncesinde çok kilo dalgalanması yaşamazdım ama yaşamamak için yediklerime dikkat ederdim ya bi kilo alsam diğer gün dengelemek için ugraşırdım mutlaka. İnşallah doğum sonrası kolaylıkla veririm ve bu süreçte çok almam bebişim alır sağlıkla 🥰
Ezgi3545 usenmedimyaptimbirvelet ne güzell çok şanslısınız maşallah diyim ben hamilelik öncesinde çok kilo dalgalanması yaşamazdım ama yaşamamak için yediklerime dikkat ederdim ya bi kilo alsam diğer gün dengelemek için ugraşırdım mutlaka. İnşallah doğum sonrası kolaylıkla veririm ve bu süreçte çok almam bebişim alır sağlıkla 🥰