Anneoluyorumhello Rbs06 o yüzdendir son ana kadar bekliyorlar kesin olarak zorunlu hale gelince sezeryana alıyorlar
prpp Anneoluyorumhello Yarın gidip doktorumla tekrar görüşeceğim eğer bir değişiklik olmazsa sezaryan olacağım
Cansuatmaca80 Strongirl_ suni sancı verildikten sonra açılmanız oldu demek, ilgimi çekti ben de şuan 38+1 deyim. Düşünüyorum hani 40 tan sonra da gelmezse bana da suni sancı verirler. Hiç açılma yokken suni sancı almak , nasıl bir süreçti canın çok yanıyor mu
Strongirl_ Cansuatmaca80 ya sizleri korkutmak istemem ama ben duvarları yumrukluyordum sancı girince. 😵💫 Ama oğlumu kucağıma alınca geçti.
Limn Rbs06 zaten belli bir kilodan sonra artık normal yapmıyorlar ki , kendi isteğinle olsun diye herhalde💆🏻♀️ su doğum işlerini ne kadar saçma yaptılar artık ya
minnosumunmamasi Elifagrts aynıı bende de bu durum,39+6 günüm çok stress basıyor,normal doğurmak istediğim için🥺bugün kontrolda baktı doktor,1.5 parmak açılıı var daha:(
Elifagrts minnosumunmamasi bende normal doğurmak çok istiyorum ve 38. Haftadan beri ekstra stresteyim. Doktorum çatı muayenesi yapıp dar olduğunu normal doğumun beni ve bebeği zorlayabileceğini söyleyip hemen sezaryen önerdiği için:((( gerçekten çok stresli ya inşallah gönlümüzce olur her şey
hemsireblog1 prpp ya haklısın tabi ama 40 haftalarda doğum yapan insan da çok. Ben sadece doğum başlangıcının da bebeğe bırakılması gerektiğini daha çok benimsiyorum sanırım, doktor çok önemli burada ya. Yine de doktorunuzla istişare ile inşallah en doğru kararı alabilirsiniz 🥹🥹
Elifagrts hemsireblog1 bende öyle düşünüyorum ve karşındaki doktor sezaryen odaklı olunca tüm sorumluluk sende oluyor gibi insan ekstra geriliyor. Hani daha tam 40 olmadan çatın dar sezaryen ol kilosu fazla sezaryen ol vs bunlar tatmin edici gelmiyor bana bi 40 olalım bikaç günde geçsin öyle bişeylere karar verilsin bence acelemiz yok zaten 9 ayı aşkın süre beklemişiz biraz daha bekleriz 🥲
minnosumunmamasi Limn hiç bir sancı ağrı yok ben de ona şok oluyorum,hatta doktorum sordu hiç sancın olmuyo mu diye,birde suyum az geldi doktora,son haftalar hamileliğin en stressli zamanlarıymış anladım
Evo12 Elifagrts benim şu an 37+4 ve başı kanaldaymış bebeğin. Ben pilates topu ile yapılan doğuma hazırlık hareketleri var pelvisi esnetmek için onları yapıyorum
Limn minnosumunmamasi evet bende anladım , bende de hafif sancı baskı var ama oda bebeğin kafasının yaptıgı baskıymış herhangi bir açılma yok rahim sımsıkı dedi firil atarız gevsetmek için dedi olması suni istersen sezeryan dedi💆🏻♀️