Deletedmom_182 Telefonla aradığımda giremez dediler ama geçmiş senelerde birkaç yazı buldum giriyor denilen. Güncel bilgisi olan var mı? Birde bu hastanelerde doğum yaptıysanız memnun kaldınız mı?
Sydaglsen Deletedmom_182 bu aslında tamamen doktorunuzla alakalı doktor girmesine tamam derse hastane bi şey demiyor
Premsescik Deletedmom_182 2 ay önce medarda yaptım doğum sezaryenda giremiyormuş normal olursa girebilir demişti doktor
Beyzaaldemir Deletedmom_182 28gün önce adatıpta spinal anestezi ile sezeryan doğum yaptım eşim girdi herhangi bir sorun olmadı hatta doğuma fotoğrafçım bile girdi izin veriyorlar
lavinya90 Deletedmom_182 adatıptan çok memnun kalmıştım. Doğum sonrası ilgileri güzeldi odaları biraz küçük ama gelen ikramlar temizlik vs. Şahaneydi. Babalar için de arkadaşlar cevap vermiş. Sağlıkla gelsin.
Alpas19- Sanırım genel anestezide giremiyor belden uyuşturma olunca girebiliyor. Yanlış bilgi vermek istemem ama öyle hatırlıyorum
Deletedmom_182 Alpas19- Evet bende belden uyuşturmalıyı merak ediyordum. Eşim giremezse genel anestezi olmak istiyorum.
Ncyncy Beş sene önce adatıpta doğum yapmışyım, 25 güne yine adatıpta doğuracagım doktor orayla anlaşmalıymış.
Ncyncy Deletedmom_182 az önce doktordan çıktım ve sorunuzu sordum, ameliyathaneye hasta yakını almıyorum dedi sanırım biraz doktora baglı
Deletedmom_182 Ncyncy Evet olabilir :( yukarida hanimefendinin esi girmis cunku. Tesekkur ederim sorup dondugunuz icin
tazebiranneeee Medarda galiba arkadaşım giriyor diye söylemişti ama ben de giremiyor diye biliyordum hatta baya üzülmüştüm inşallah girebiliyodur eş
Sb123 Deletedmom_182 ocak ayında adatıpta doğum yaptım eşiniz doğuma girecek mi diye sormuştular ama girmedi kardeşim girse dedim olmuyormuş eşe izin veriliyor