Deleted33000 Daisyy000 oo baya alıp vermişsin kız ben hamilelikten öncekinden de zayıf oldum bir ayda zaten çok almamıştım kiloyu
mrym32 Deleted33000 ben çok kilo almamıştım zaten doğumdan sonra da karnım yoktu normal doğdu zaten kilo da almayınca göbekte gitti bebekle beraber
Nigar_A Deleted33000 yoo ader görme daha çok yoruyor beni) o duygu durum değişimleri falan.adet görmezken rahattım
48sibel Zeyzeyy- benimde 7 aylik bebegim hala olmadım çok terliyorum sıcak basiyor kilo ödem tutuyor insan
fatmaanuurr22 Deleted33000 doğum yapalı yarın 40 gün olacak 32.günde adet oldum aynı şekilde bende de belirtiler vardı önce kahverengi lekelenme oldu sonrasında adet kanaması
Deleted33000 mrym32 ay maşallah ne güzel benimde birazcık göbeğinde yağ kaldı malum üç çocuk dogurunca ister istemez kaldı bende inşallah adetle oda gider
Deleted33000 fatmaanuurr22 yaa ne güzel peki biraz özel olacak ama kanama kesilince ilişki için 40 günü beklediniz mi benim iki gündür kanama kesildi de 33 günlük olduk bugün
fatmaanuurr22 Deleted33000 kanamam bittikten sonra kendimi de iyi hissettiğim için evet ilişki konusunda bir sorun yaşamadık