Kızlar sonunda yazabiliyorum… Sabah çok büyük bir heyecanla uyandık. Planlı sezaryendi kendim istedim zaten. Sabah kayınbabamlar babamlar vs geldiler kahvelerini içtiler 9.30da hastanemize geldik. İlk önce doktorumuzda evrak işlemlerini halledip ardından yatışım yapıldı. Odamızda tüm sevdiklerim zaten yanıbaşımdaydı. Eşimin teyzeleri, benim halam teyzemler, ailemiz… Hepimiz bir yandan odayı süslemeye başladık. O zamana kadar zaten hala doğurmayacakmışım gibi hissediyordum. Olayı hala kavrayamamıştım. 11de kapı çaldı ve sedye geldi. Beni alıp ameliyathane kapısına götürdüler. Götüren kişiler çok iyiydi çok rahatlattılar. Telefonumu istediler bebiş için 🥹 Damar yolum açılırken sohbet muhabbet ettik. Ardından anestezi doktoru geldi. Bir şey hissetmeyeceğimi düşündüm. Sadece refleks olarak sırtımı ileri ittim fakat acıya dair bir şey yoktu.. Ardından beni yatırdılar yavaş yavaş ayaklarım uyuşmaya başladı. Ben direndim biraz kaldırmaya falan çalıştım en sonunda tam hissizlik geldi. Sondam takıldı. Yaklaşık 10 dk sonra doktorum geldi. Hemen başladı ve 2-3 (max) dk içinde oğlumun sesini duydum 🧿 ne hissedeceğimi bilemedim. Gösterdiklerinde bu kim ya, benim mi diye şaştım kaldım. O ara bebeğin işlemleri yapılırken doktorum dikmeye başlamıştı zaten. Fotoğraflar çekildik 🥹 Profesyonel fotoğrafçı gibi çektiler valla. Doktorum gittikten sonra tamamen kapatıp temizlendim. O arada ameliyathanede şarkı çalıyorlardı doktor gidince oynamalı falan 🥹😍 Moodum yüksekti. Odaya getirilirken eşim karşıladı bir baktım ki 20 kişilik ordu beni bekliyor 🥹 Aslan nerede dediler öyle kaldım. Gelmedi mi dedim? Çok korktum. Babası hemen inip baktı elini tutup ciğerlerine bakmışlar 🥹 Yaklaşık 40 dkya (doktorun yemek molası vs) kadar da Aslan geldi. Direkt emzirmeye başladım. Halam ebe olduğu için tutturma konusunda sıkıntı yaşamadık. Saat 5 gibi sıkıldım yürümek istedim fakat 6.30da üstümü değişip yürüttüler.. İlk etapta çok baskı varken 2-3. Yürümemde kendimce hızlı ve dayanıklıydım. Bir kere ağrı kesici yaptırdım. O da emzirmem kolay olsun diye. 🥹 Onun dışında maşAllah diyim kendim yatıp kendim kalkmaya başladım bile. Sadece gazım çıkmadı ama o da hallolacak 😍🥹 Biz uyuyoruz seviyoruz sizi