herseyeragmengulun kızlar selam bebegim 11haftalık ense kalınlıgı 2.80 cıktı fetal dna yaptıracagım fakat iki çeşit varmış.. neye göre oluyor bilenler yorum yapabilir mi…… ve ne kadara yaptırdınız biri 250 diğeri 450euro civarıymıs
Merveue herseyeragmengulun birinde daha fazla hastalık inceleniyor diye biliyorum. Benim herşeyi normaldi ama ben yinede yaptırmak istedim. Devlette yaptırdım 6 bin küsüre yaptırdım özele o kadar para vermeye gerek yok bence
Meyra19 herseyeragmengulun ben yaptırdım ama çeşit felan demediler 13 bin liraya yaptırdım şükür temiz çıktı
Miniboy herseyeragmengulun ben yaptırdım am 2 çeşit olarak seçenek sunulmadı. Şöyle şirketten şirkete değişen paketler olabiliyor. Mesela daha detaylı fazla hastalığa bakılan ve genel taramlar olarak 2 çeşit demişti bir tanesi. Farklı bir şirket çocuğun göz rengi saç rengi yok kıvırcık saçlı mı düZ saçlımı yok efendim çilli mi değil mi bakabiliriz gibi saçma şeylerde sunmuşlardı. Kafa karıştırmak ve seni çekmek için bir çok şey söyleyebilirler. Sen şirkette karar kıl önce önemli olan o. Daha sonra genel paket olarak yaptırdım ben ama yine doktorun risk dediyse onada sor öyle yaptır
Melek2806 herseyeragmengulun mygen firmasında yaptırdım ben. Nipt test ve nipt plus olarak seçenek vardı sanırım, plus olan genetik kalp rahatsızlıklarına da bakıyordu. Nisan ayında 10 bin lira vermiştik fiyatlar Euro kuruydu
ozge0mom herseyeragmengulun Eurofinis firmasına yaptırmıştık. Aynı firmayı özel hastanedeki doktor adıyla aradığımızda rakam daha yüksekti. Sonra devlet takipliyim diye doktor adıyla arayınca neredeyse 50 Euro daha fiyatta düşürmüşlerdi